www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"EKİP VE EKİPMAN DERDİMİZ YOK"

Kar yağışı ve sonrasında yaşananlarla ilgili eleştiri oklarının hedefinde olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bizde ekip, ekipman derdi yok. Ancak 91 mahalleye, 91 makine göndermek mümkün değil."dedi.

Bursa’nın etrafının bir anda beyaza dönmesi ilçemizde de bazı noktalarda sıkıntılar oluşturdu. Özellikle MER-PA`da yaşanan çatı çökmesi ile ilgili birçok vatandaş olay yerine akın ederken, olay yerini incelemeye gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“İNEGÖL, EN ÇOK KAR YAĞIŞININ OLDUĞU BÖLGE”

Kısa bir incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Kurak geçen 2014 yılının ardından 2015 yılına rahmetli ve bereketli bir şekilde girdik. Yoğun kar yağışı sürüyor. Özellikle en çok kar yağışının olduğu bölge de İnegöl. Ekiplerimiz İnegöl ve çevresinde yol açma çalışmalarını yapıyorlar. Tabi yoğun kar yağışı nedeniyle de İnegöl’de bazı sıkıntılar yaşanıyor. Merkez Pazaryeri’nde yoğun kar yağışından dolayı bir takım sıkıntılar ve çökmeler oluştu. İncelemeler yaptık. Yarın sabahtan itibaren ekiplerimiz burada olacaklar. İnegöl’de yaşanan bu sıkıntının bir an önce çözüme kavuşması ve Büyükşehir desteğinin tam olarak verilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Niyetimiz pazar yerinin yeni bir konstrüksiyonla halkımızın gönül rahatlığı ile kullanacağı bir yer haline dönüşmesi. Burada bizim destek olmamız gerekiyor” dedi.

“EKİP, EKİPMAN DERDİMİZ YOK”

8 kar temizleme aracının İnegöl’de hizmet verdiğini belirten Başkan Altepe, “Gerekirse 8 tane daha göndeririz. Her araç arıza yapabilir. Arızalı olan da tamir edilir. Yerine ilave de gönderilebilir. 8 tane değil hatta 18 tane daha gönderebiliriz. Ama bizim elimizde 400’ün üzerinde ekip, ekipman da var. Bu yoğun durumlarda normal işlerde kullandığımız araçları da sevk edebiliyoruz. Yolları temizleseniz de kar yağışı devam ettiği için bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bizim bu konuda sıkıntımız yok. Bizde ekip, ekipman derdi de yok. 91 mahalleye kar yağdığı için 91 makine göndermek mümkün değil. Sonuçta makineler çalışıyor, yollar da açılıyor”dedi.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80