www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ekomar 6. şubesini açtı

Ekomar 6. şubesini açtı

Ekomar AVM´nin 6. şubesi ilçe protokolünün katılımıyla görkemli bir şekilde hizmete açıldı.

Ekomar´ın 6.  şubesi dün saat 14.30´da düzenlenen törenle Süleymaniye Mahallesi Altay Caddesi üzerinde açıldı.  Açılışa  Kaymakam Şükrü  Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören esnasında bir selamlama konuşması yapan firma ortaklarından Servet Koçan,1997 yılında çıktıkları bu yolda 2008 yılında Ekomar adıyla hizmet vermeye başladıklarını ve 6. şubeyi açarak ilerlemelerini sürdürdüklerini belirti.

Servet Koçan yaptığı konuşmada, ?Bugünlerimize vesile olan siz kıymetli hazırun, hepiniz bu mutlu günümüze açılışımıza hoş geldiniz. 2008 yılında 1. Şubemiz Ekomar olarak Altınbaş Camii karşısında 2. şubemiz Sarı Camii karşısında 3. şubemiz, İstiklal Caddesinde, 4. şubemiz Çardak Camii karşında,  5. şubemizde Merkez Ertuğrulgazi Caddesinde ve bugünde 6. şubemizi Süleymaniye Mahallesi Altay Caddesinde sizlerin hizmetine açıyoruz. Burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, ?Ekomar ailesi bizimde çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz, bu şehre üreterek değer katan bir firmamız. Yeni işletmeler açarak şehrimizde ki ihtiyaçlara karşılık veriyor.  Kendilerini cesaretlerinden dolayı kutluyorum. 6 tane işletme açmak kolay iş değildir. Rabbim nice 6´lı şube açılışlarını nasip etsin. Rabbim bereketli ve hayırlı kazançlar nasip etsin diyorum ve kendilerini kutluyorum.  Hayırlı uğurlu olsun inşallah? diye konuştu.

 

Açıklamaların ardından okunan dualarla Ekomar 6. şubesi kurdele kesimi ile hizmete başladı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01