EKONOMİYİ EMEKLİYLE CANLANDIRIN

EKONOMİYİ EMEKLİYLE CANLANDIRIN

Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, emekliye yapılan zammın yetersizliğine vurgu yaparak, ?Emeklinin cebini doldurun ki ekonomiye canlılık gelsin? dedi.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, ?2001´den beri haykırmamıza rağmen Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş beyin söylemlerini milletimiz kulak ardı etmiştir. Buna rağmen Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, gecesini gündüzüne katarak?bu coğrafyada yaşayan herkes görüşü ne olursa olsun kardeştir, bizi ayıranlar kalleştir´ demiştir. Nitekim coğrafyamıza gönderilmiş ajanlar ve işbirlikçileri bizi birbirimize düşürmek, Kürt-Türk, Alevi-Sünni şimdi de Şia-Sünni diye Müslümanı Müslümana kırdırmak istiyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım, İran ve Rusya ile işbirliğine girmiştir. Bu olumlu bir hamledir. Fakat Siyonizm ve terörden yana sıkıntımız vardır. ABD ve AB ülkeleriyle gümrük birliği anlaşması ve Adana İncirlik´in gözden geçirilmesi gerekirse İncirlik´in kapatılması gerekmektedir. Bu terörü besleyen yuvalar kapatılmadığı sürece başımız bela ve terörden kurtulmaz.?

SAĞLIKLI OLMAYAN HİZMET, HİZMET DEĞİLDİR

?Emekliler yapılan yüzde 4,5´luk zam sadece elektrik zammını karşılamadı. Geriye kalan doğalgaz ve temel ihtiyacımız olan suya gelen zamları karşılamadı. Sayın Başbakanım, emeklilerin cebini parayla doldurun ki ekonomiye canlılık gelsin. Esnaf borç batağında. KOSGEB vasıtasıyla dağıtacağınız parayı 250 bin esnaf talep etmiş. Bunlardan sadece 15 bin esnafın faydalanacağını söylüyorsunuz. Bu adil olmayan bir para paylaşımıdır. Büyük bir ihtimalle iktidar partisi Başkanlıksistemi için sahaya inmiştir. Sayın Başbakanımız, Başkanlık sisteminin neyi getirip neyi götüreceğini anlatıyor. Yapılan hizmetleri anlatıyor. O hizmetler sağlıklı olmayıp bir bir çöküyorsa yapılan hizmet, hizmet değildir? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54