www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eksikler Düşündürüyor

Eksikler Düşündürüyor

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Bucaspor maçı öncesinde takımda sakatlığı ve rahatsızlığı bulunan 8 oyuncu olduğunu belirtti.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bucaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Bordo Beyazlı ekip, Buca maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, ?Bu noktaya gelmek için çok uğraştık, çok mücadele ettik. Çocuklar olağanüstü mücadele ettiler. Geldiğimiz nokta itibariyle çok önemli ama bu saatten sonra esas önemli olan en kötü burada kalabilmek veya daha yukarıya doğru tırmanışa devam etmek. Böyle bir konuma geldiğiniz zaman daha da bir hedef haline geliyorsunuz. Bizim bundan bir çekincemiz yok. Çünkü çocuklara olan inancımız çok büyük. Çok istiyorlar ve çok mücadele ediyorlar. Burada kalıp daha da yukarıya gidebilme adına çok daha büyük mücadele vereceklerini düşünüyorum. Bizi düşündüren şeyler kadromuzda olan oyuncularımızın şuanda sakatlık ve hasta problemi olanlar var. Emrah, Ali ve Ahmet Hakan´ın sakatlığı var. Şener, Cengiz ve Enes Bayır hasta. Emirhan milli kamptan geldi. Onun yorgunluğu var. Bunların iyileşmesini bekliyoruz. Mesela bugün 13-14 oyuncuyla antrenman yaptık. İnşallah hafta sonuna kadar daha iyi olurlar. Tabi deplasmanda Buca maçı oynayacağız. Biz maçları teker teker ele alıyoruz. Ondan öncesini veya sonrasını düşünmüyoruz. Çok önemli bir maç... Yine en iyi şekilde mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmayı düşünüyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama hafta sonuna kadar hasta ve sakat oyuncularımızın iyileşmesi çok önemli? Eksikliklerde olabilir ama oynayan oynamayan bütünleştiği için kimsenin yokluğunu hissettirmiyorlar. Güzel bir enerji var. Yakaladığımız güzel bir seri var. Onu Buca maçıyla devam ettirmek istiyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25