www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EKSİKLERİMİZ OLDUĞU KESİN

EKSİKLERİMİZ OLDUĞU KESİN

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Pazartesi günü ilk hazırlık maçında Gölcükspor’la 0-0 berabere kalan İnegölspor’da maçın ardından bir açıklama yapan teknik direktör Taşkın Güngör, fazla miktarda eksiklerinin olduğunun kesin olduğunu söyled

Yeni sezon hazırlıklarına 20 gün önce kulüp tesislerinde başlayan İnegölspor, Pazartesi günü 3. lig takımlarından Gölcükspor’la oynadığı ilk hazırlık maçından 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, alınan beraberliğin önemli olmadığını kaydederek “Bu maç, sonucun geri planda olduğu bir maçtı” dedi.

Eksiğimiz Olduğu Kesin

Maçın ardından bir açıklama yapan teknik patron Taşkın Güngör, 18 günlük bir çalışmanın ardından mevcut kadroyu görmeye çalıştıklarını kaydederek; “İlk hazırlık maçımızdı ve sonucun geri planda olduğu bir maç oynadık. Şu aşamada, 18 günlük çalışma sonucunda mevcut kadromuzu görmeye çalıştık. Şu bir gerçek; eksiklerimiz olduğu ve fazla miktarda eksiğimiz olduğu kesin. Ama gelişmelerden oldukça memnunum. Öncelikle bir takımın oyuna hakim olma duygusu, rakibe baskı anlamındaki zaman zaman düşünceleri, bunun yanında topa çok hakim olmaları ve oyun felsefelerinin yüzde yüz olmasa da belli bir noktaya gelmesi bizi mutlu ediyor. Şunu çok rahat söyleyebiliriz; yapacağımız takviyelerle beraber, şu anda kadro olarak 23 kişi gözüküyor olabiliriz ama yeterlilik anlamında çok yeterli olduğumuz söylenemez. Ancak takviyelerle İnegölspor’u çok iyi günlerin beklediğini söyleyebiliriz” diye konuştu.

Altyapıdan 3 Futbolcuya Yeşil Işık

Altyapıdan yükselen futbolcuların sahada yabancılık çekmemesi ve takımın uyum sağlaması konusuna da değinen Güngör, “Bizim olduğumuz yerde alt yapıdan adam olmazsa, zaten biz bundan rahatsız oluruz. Kesinlikle altyapıdan 2 yada 3 arkadaşa şans vereceğim. Her şartta yarışmayı yaparken, bunun yanında üretmeyi de düşünmeliyiz. Bu düşüncemizden taviz vermeden ilerleyeceğiz ve Faruk’lar da Furkan’lar da bu takımda öyle böyle şans bulup, diğer arkadaşlarıyla aynı değeri görecekler” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19