El Emekleri Görücüye Çıktı

El Emekleri Görücüye Çıktı

İnegöl Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından yaz dönemi boyunca hayata geçirilen el emeği eserler, İnegöl AVM Sergi Salonu´nda düzenlenen sergide beğeniye sunuldu.

Önceki gün düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

KURSLARDAN 200 ÇOCUK FAYDALANDI

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan, ?Yaz boyunca TOKİ´de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İnegöl Gençlik Merkezimizde Yaz Okulları kapsamında birçok etkinlik yaptık. Bu etkinliklerden özellikle el sanatları bölümünü sergilemek üzere buradayız. Halk Eğitim Merkeziyle yaptığımız işbirliği sonucunda Halk Eğitim Merkezinden aldığımız öğretmenlerle güzel etkinliklere imza attığımızı düşünüyoruz. Yaz boyunca İngilizce, sosyal etkinlikler, el sanatları, Kuran Eğitimleri verdik. Yaklaşık 160 ila 200 arasında çocuk kurslarımızdan faydalandı. Kurslarımızda bu dönemde 7-15 yaş arası çocuklarımıza hitap ettik. 3 aylık süreçte çocuklarımızın yaptığı eserler burada sergileniyor. İnegöl Belediyesiyle ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüyle işbirliğimiz her zaman sürüyor. Sosyal etkinliklerde ve gezilerde belediyemiz bizlere her zaman araç tahsis ediyor. Bu konuda hem İnegöl Belediyesine hem Halk Eğitim Merkezine çok teşekkür ediyoruz. Birlikte İnegöl için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Onlarda bunun farkındalar ve bizlere sürekli destek veriyorlar. Sergimizin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Konuşmalarında ardından yaz kurslarına katılan öğrencilerin yaptığı el emeği eserlerin yer aldığı sergi kurdele kesimiyle izlenime açıldı. İnegöl AVM Sergi Salonunda bulunan sergi 10 Eylül 2017 Pazar gününe kadar açık kalacak.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07