www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Elazığ İçin 2 Tır Yola Çıktı

Elazığ İçin 2 Tır Yola Çıktı

Mobiliyum AVM yönetimi, Elazığ’daki depremzedeler için verdiği mobilya yardım sözünü yerine getirerek deprem sonrası mağdur olan 55 aile için ilk tır yola çıktı.

Elazığ’da ocak ayında meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem sonrası birçok vatandaş hayatını kaybetmiş birçok vatandaş ise yaralanmıştı. Birçok ev yıkılıp, birçok ev ise kullanılamaz hale gelmişti. Bunun üzerine Acun Ilıcalı’nın canlı olarak sunumuyla TV 8 ekranlarında Elazığ için başlatılan yardım kampanyasına telefon ile bağlanarak, deprem sonrası mağdur olan vatandaşların mobilya ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve nakit olarak 50 bin Türk Lirası yardım edeceklerini açıklayan Mobiliyum AVM Yönetim kurulu başkanı Talha Timur Han, ilk adım olarak yönetimi ile birlikte Elazığ’a giderek Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları ile istişarelerde bulunarak deprem sonrası detaylı bilgi aldılar.

Mobiliyum AVM Yönetimi ikinci adım olarak ise deprem sonrası mağdur olan 55 aile için üretilen mobilyalardan bir kısmını önceki akşam 2 tır ile Elazığ’a göndererek verdikleri sözü yerine getirmeye devam ediyor.

Konu ile alakalı Mobiliyum AVM resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Elazığ depremi sonrası depremzedelerimiz için verdiğimiz mobilya ihtiyaçlarını karşılama sözü adına ilk tırlarımız yola çıkıyor. Oturma grupları ve halılar ile yola koyulan tırlarımızın devamı da çok yakında yola çıkacak. Depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25