www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ELEKTRİK AKIMINA KAPILMIŞTI

ELEKTRİK AKIMINA KAPILMIŞTI

Evinde duş alırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 12 yaşındaki İbrahim Girgin, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Alirıza ve Emine Girgin´in 4 çocuğundan üçüncüsü olan İbrahim Girgin´in cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından akabinde Alibeyköy mezarlığında toprağa verildi.Törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kaban, Muhtar Nurettin Çakır, öğretmenleri, öğrenciler ve kalabalık cemaat katıldı.

Çocuklarının ölümü nedeniyle gözyaşlarına boğulan baba Alirıza ve anne Emine Girgin, ayakta yakınlarının desteği ile durabildiler. Cenaze definin ardından İnegöl Alibeyköy ortaokulunda İbrahim Girgin´in sınıfı 7-A şubesinde tören düzenlendi. İbrahim Girgin´in oturduğu sıraya resmi ve çiçekler konuldu.

ONU ÇOK SEVERDİM

İbrahim´in sıra arkadaşı Ersin Kılıçaslan, ?Çok iyi biriydi. Onu çok severdim. Hep beraber gezerdik. Yediğimiz içtiğimiz ayrı olmazdı. Onu çok özleyeceğim? dedi.

ACI KAYIP

Sınıfta düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kaban, ?Allah rahmet eylesin. Görünmez bir kaza sonucu öğrencimiz vefat etti. Ölüm hepimiz için. Çocuklarımız küçük yaşta vefat edince hakikaten acısı büyük oluyor. Milli eğitim camiasına baş sağlığı diliyoruz. Rabbim onu inşallah cennetine koyacak. Ailesine de sabırlar diliyoruz. Rabbim milletimizi elim kazalardan korusun? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87