Elektrikçilerde Gergin Anlar

Elektrikçilerde Gergin Anlar

İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası´nda 2 adayım gireceği seçim tartışmalara sahne oldu. Kongre için gerekli çoğunluk sağlanamazken mevcut yönetimin kongre tarihinde yaptığı değişikliğin buna sebep olduğu ifade edildi.

İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası´nda gerçekleştirilmesi beklenen Olağan Genel Kurul toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamaması dolayısı ile iptal edildi.

Esnaf Sarayı´nda yapılması beklenen kongrede 121 kişi sayısına ulaşılması beklenirken bu sayı 90´a ulaşamadı. Kongre, 22 Ocak tarihine ertelendi.

TARTIŞMALARA SAHNE OLDU

Kongre alanına gelen elektrikçiler, kendilerine verilen davetiyede kongrenin 22 Ocak olarak belirtildiği, fakat ilk oturumun 15 Ocak´a alındığını, bunun mevcut başkan Yakup Ulama tarafından diğer adayın kongreye girememesi için yapılmış bir düzenleme olduğunu öne sürdüler.

Bunun yanı sıra elektrikçilerin 2. oturum tarihinde İstanbul´da gerçekleştirilecek olan CNR İMOB fuarında çalışacakları için Ulama´nın elektrikçilerin yokluğunda diğer kesimlerden oy alarak yeniden başkanlığa seçilmek istediği iddia ediliyor.

ADALETLİ BİR SEÇİM DEĞİL!

Konu ile ilgili konuşan İnegöllü elektrikçi Köksal Emre, ?İlk seçim olarak ayın 22´sini belirtiyorlar fakat ayın 15´ine yapıyorlar. 22´sine 2. seçimi alıyorlar. Bu esnada bütün elektrikçiler CNR fuarında olacağından diğer kesimlerden oyları alarak başkanlığı almak istiyor. Adaletli bir seçim değil. Adamları buraya topluyor ama imza attırmıyor. Oy kullandırtmıyor. Bize verdiği davetiyede kongrenin 15´inde olduğu ifade ediliyor. Bu davetiyeleri de kendisi dağıttı, başkası değil? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68