www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Elimizi taşın altına koyacağız

Elimizi taşın altına koyacağız

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, inşaat firmalarının gerek yeni başlayan kampanyalarla gerekse farklı çalışmaları ile Türkiye´nin gelişimi ve hedeflerine ulaşabilmesi için taşın altına ellerini koyacağını söyledi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, ?Hepimizin bildiği üzere İnşaat sektörü Türkiye´de önemli katkı sağlayan bir sektördür. Sektörün tüm dinamiklerinden Sayın Bakanımız birkaç gün önce bilgi istedi. Bizlerde bağlı bulunduğumuz İMKON vasıtası ile ülke genelindeki stok ve sektör durumu ile ilgili bilgi verdik. Bu çerçevede ülke genelinde bir kampanyaya start verildi. Kampanya 12. ve 24. aylarda ara ödemeler, aylık 0,98 vade farkı, 120 ay vadelendirme opsiyonu, erken ödemede farklı avantajları kapsıyor. Hükümetimizin destek ve kampanyalarını önemsiyoruz. Kampanya sonrasında sektörün regülasyonları ve yapılandırılması hususunda da adımların atılacağını düşünüyoruz.?

GAYRİMENKUL HER ZAMAN İÇİN DAHA KARLIDIR

?Geçtiğimiz günlerde özellikle döviz kaynaklı fiyat artışlarını yaşadık. Bu süreç yatırım yapacak kişileri biraz ürkekleştirdi. Yaşanan manipülatif süreçleri de göz ününe alırsak, tüm yatırım araçlarına göre gayrimenkul getirisi her zaman daha yüksektir. Önümüzdeki süreçlerde inşaat sektördeki firmalarımız gerek yeni başlayan kampanyalarla gerekse farklı çalışmaları ile inşaat firmalarımız her zaman taşın altına elini koymaya devam edecektir. Böylesine önemli bir dönemde tüm yatırımcıların belirtiğimiz bu konuları göz önünde bulundurmasını tavsiye ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29