www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Elimizi taşın altına koymaya hazırız

Elimizi taşın altına koymaya hazırız

Millet İttifakı´nın İnegöl Belediye Meclis Üyeleri; Erkan Dönmez(CHP), İsmail Karaman(İYİ PARTİ), Regaip Korkmaz(İYİ PARTİ), Fahrettin Baykan(İYİ PARTİ) ve Dursun Öztürkoğlu(İYİ PARTİ) Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı´nı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Millet İttifakı´nın grup sözcüsü İsmail Karaman, sandıktan çıkan millet iradesine saygı duyulması gerektiğini belirterek, Saadet Partisi kadrolarına, seçim süreci boyunca seviyeli, ilkeli, kaliteli ve toplumsal yarara faydalı siyaset yaptıkları için teşekkür etti.

?Üzerimize düşen muhalefet görevini İnegöl yararına sürdüreceğiz?

Saadet Partisi ilçe teşkilatının güler yüzlü karşılamasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek söze başlayan İsmail Karaman, ?Bizler rakip de olsak seviyeli siyasetlerinden ve güzel istişarelerinden dolayı bu akşam Saadet Partisi´ni ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bizler önümüzdeki beş yıl içerisinde, üzerimize düşen muhalefet görevini daha önce de olduğu gibi devam ettireceğiz. İlçemiz yararına olabilecek her türlü fikirleri belediye meclisinde gündeme getirmek için çaba harcayacağız. İnşallah önümüzdeki beş yıl içerisinde fikri anlamda İnegöl´ümüze değerli hizmetler gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Maalesef Saadet Partisi´nin temsilcileri belediye meclisi içerisinde yok. Bizler, Saadet Partisi´nin belediye meclisinde temsil edilmesini gönülden isterdik ki zaten demokrasinin gereği olarak da böyle renkli bir tablonun güzel olacağı kanaatindeyiz. Bizler, sizlerin de meclisteki sesi ve nefesi olmaya çalışacağız. İnegöl´ümüze değer katmak adına, her türlü istişareyi beraber yapacağımızı yeniden hatırlatmak isterim ve tekrardan güzel karşılamalarınızdan ötürü teşekkür ederim? diyerek sözlerini sonlandırdı.

?Milletimizin tercihine saygı duyuyoruz?

İsmail Karaman´ın akabinde konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, millet ittifakı belediye meclis üyelerine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, milletin tercihine her zaman saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Eroğlu, ?Erbakan Hocamız bize derslerinde şu ilkeyi öğretmişti; bir vazife verildiği zaman o vazife boyunca elinden geldiğince mücadele edeceksiniz, bu mücadele esnasında hiçbir kaygıya kapılmayacaksınız ve çıkan sonca rıza göstereceksiniz. Bizler de seçim sürecinde çalışmamızı yaptık ve milletimizin tercihine de her zaman olduğu gibi saygı duyuyoruz. Sizler beş sene boyunca belediye meclisinde çalışmalarınıza devam edeceksiniz, sizleri şimdiden tebrik ediyoruz ve bu süreçte çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

?İnegöl´e Faydalı Olabilmek İçin Elimizi Taşın Altına Koymaya Hazırız?

 Bizler Saadet Partisi olarak 17 senedir mecliste olmamamıza rağmen üzerimize düşen muhalefet görevini elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince yerine getirmeye gayret ettik. İnegöl yönetimi için de gerekli eleştirilerimizi ve uyarılarımızı yaptık. Bundan sonraki beş yıl içerisinde de meclis dışında olmamıza rağmen yine İnegöl´ ün sorunlarıyla ilgileneceğiz ve doğru bildiğimiz düşünceleri kamuoyuyla paylaşacağız. İnegöl için faydalı olacak her ne çalışma olursa olsun, sizlere de destek olacağız. Bizlere düşen görev ne ise elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ziyaretiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87