EMEK HIRSIZLIĞI

EMEK HIRSIZLIĞI

Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu N. Kamuran Balkan, deplasmanda karşılaştıkları Hacivat Spor müsabakasının ardından hakeme ve rakip takıma ateş püskürdü. Balkan, hakemin uydurma penaltısı ile emek hırsızlığı yaptığını belirtti.

Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu N. Kamuran Balkan, haftasonu oynadıkları ve 1-1 berabere sonuçlanan Hacivat Spor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Balkan, ?Bugün deplasmanda karşılaştığımız Hacivat Spor maçında yaşadığımız tüm olumsuzluklara görme ve işitme engelli hakem, rakip takımın kalecisi başta olmak üzere birçok futbolcusunun kendilerinden beklendiği gibi sergiledikleri insanlık dışı küfürler, aynı şekilde sözüm ona taraftarlarına rağmen hakem tarafından verilen uydurma bir penaltı ile 1-1 berabere kalarak 1 puan çıkaran başta teknik kadromuzu ve futbolcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Susuyorsak korkudan değil adamlığımızdandır. Ayrıca ?söyleyene bakarım adam mı diye´ şeklinde başlayan bir sözü hatırlatmak isterim. Sezon sonu şampiyonluk gelecek? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07