TERÖRİSTLER EMİN´İ DİNLEDİ

TERÖRİSTLER EMİN´İ DİNLEDİ

Dün İstanbul Beyazıt´ta gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında 7´si polis, 11 kişi şehit olurken, 3´ü ağır 36 kişi de yaralandı. Ülkeyi yasa boğan terör eyleminin Ramazan ayı içerisinde yapılması, yıllar önce "Ben Türkiye´nin düşmanı olsam, Ramazan

İstanbul güne bombalı saldırıyla uyandı. Beyazıt Vezneciler Semti´nde saat 08:40 sıralarında yoldan geçen çevik kuvvet polislerini taşıyan araçlara bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 polis ile 4 vatandaşımız hayatını kaybederken,  3´ü ağır olmak üzere 36 kişi yaralandı.

Bir başka bombalama eylemi de İzmir´de yaşandı. İzmir´in Kemalpaşa ilçesinde, tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu bir uzman çavuş yaralandı.

BEN OLSAM RAMAZANDA SALDIRIRIM

Ramazan ayının maneviyatını yaşadığımız bugünlerde yaşanan terör saldırıları gazeteci Emin Çölaşan´ın yıllar önce yazdığı köşe yazısını hatırlattı. Sözcü yazarı Emin Çölaşan´ın, daha önceki gazetesi olan Hürriyet´te yayınlanan sözleri bugün yeniden gündeme geldi. Çölaşan, Hürriyet´ye yayınlanan sözlerinde, "Ben olsam Türkiye´ye Ramazan´da saldırırdım" demişti. İftar saati Türk güvenlik güçlerinin "mayışmış, aç, susuz ve yorgun" olduğunu iddia ettiği yazısında Çölaşan "Terörist olsam eylemimi iftara yakın koyarım" ifadelerini kullanmıştı.

riyet yaşadıklarını ifade ederek yetkilileri göreve çağırdılar.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00