www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EMİN YOLVER BELEDİYESPOR´DA

EMİN YOLVER BELEDİYESPOR´DA

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Şahinbey Belediyesi´nden orta oyuncu Emin Yolver´i renklerine bağladı.

 

Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulübün Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Zekeriya Yaprak ile Taekwondo ve Yüzme Şube Sorumlusu İsmail Baykan da katılım gösterdiler.  

İmza töreni öncesi bir basın açıklaması gerçekleştiren Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, Yolver ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

HEDEFLERE ULAŞMAMIZA KATKIDA BULUNACAK

Yolver´in İnegöl Belediyespor´un hedeflerine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Baştürk, ?1986 doğumlu 2,04 boyunda Emin Yolver ile anlaştık. Emin kardeşimiz daha önce milli takım formaları giyinmiş. Voleybola Arçelik Spor Kulübü´nde başlamış, sırasıyla Polis Akademisi, Manavgatspor, Konya Diltaş Spor Kulübü, Ziraat Bankası, Gümüşhane Torul Gençlik, Tokat ve Şahinbey Belediyesi takımlarında forma giyinmiş. Bu yıl da İnegöl Belediyespor´un hedeflerine katkıda bulunacak ve Belediyespor´un hedeflerine ulaşmasında emek sarf edecek. Her iki taraf adına da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi.

YABANCI OYUNCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Son transferi ise yabancı bir oyuncu ile yapacaklarını dile getiren Baştürk, anlaşmanın gerçekleştirildiğini, önümüzdeki günler içinde imza töreninin gerçekleştirileceğini belirtti.

BAŞARILI OLMAK İÇİN GELDİM

Emin Yolver ise İnegöl Belediyespor´a başarılı olmak ve takıma faydalı olmak için geldiğini belirterek, ?Öncelikle bana şehrimde oynama fırsatı verdikleri için yönetici ağabeylerime ve İnegöl Belediyespor Kulübüne çok teşekkür ediyorum. Buraya başarılı olmak için ve takıma faydalı olmak için geldim. İnşallah Allah utandırmayacak. Taraftarlarımızda da bizi bütün maçlarda desteklemelerini bekliyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01