EMLAKÇILAR EĞİTİMDEN GEÇTİ

EMLAKÇILAR EĞİTİMDEN GEÇTİ

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde emlak sektöründe hizmet veren vatandaşlara yönelik, ´Gayrimenkul Hizmetlerinde Hukuki Gereklilikler´ konulu eğitim semineri düzenlendi.

Düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Avukat Esranur Merlak, emlakçılara hukuki konularda bilgi verdi. Düzenlenen eğitim seminerine Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi de katıldı.

 

Eğitim semineri öncesinde açıklamalarda bulunan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, "İnegöl Göreve geldiğimiz günden beri eğitim faaliyetlerimizi arttırarak yolumuza devam edeceğimizi açıklamıştık. Bugün de Bursa Emlak Müşavirleri Oda Başkanı Erdal bey sağolsun bize ´Hukuki Eğitim´ imkanı sağladı. Bunun haricinde İTSO´ya çok teşekkür ediyoruz. Bizlere bu alanı sağladıkları için. Hep daha iyisini yapmak için bir aile gibi olabilirsek bu sektörde, inşallah güzel günler göreceğiz. Katılımlarınızdan dolayı ben herkese çok teşekkür ederim" dedi.

 

Uçaravcı´nın konuşmalarının ardından, Avukat Esranur Merlak  tarafından katılımcılara yönelik  ´Gayrimenkul Hizmetlerinde Hukuki Gereklilikler´ konusunda bilgiler aktardı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68