Emlakçılardan Kaplan´a Hoş Geldin Ziyareti

Emlakçılardan Kaplan´a Hoş Geldin Ziyareti

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir´den İnegöl Tapu Müdürlüğü görevine tayin olan Şenol Kaplan´ı makamında ziyaret etti.

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri İnegöl Tapu Müdürlüğü görevine tayin olan Şenol Şahin´i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennilerinde bulundular.

TALEPLER İLETİLDİ

Ziyaretle ilgili konuşan İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, ?Eskişehir´den İnegöl Tapu Müdürlüğüne tayin olan Müdürümüz Şenol Kaplan nezaketen hoş geldin ziyaretinde bulunuyoruz. Müdürümüzle karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. İnegöl´de sektörümüz ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Tapu Müdürlüğü ile sürekli kontak halinde olan bir sektör olduğumuzdan dolayı ilerleyen zamanlarda da müdürümüz ile görüşmelerimiz devam edecek. Beklentilerimizi kendilerine ilettik, kendileri de bizlere beklentilerini aktardı. Tapunun işleyişiyle ilgili karşılıklı güzel bir diyalog geçirdik. Müdürümüze görevinde başarılar diler, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22