EMNİYETİ ALARMA GEÇİREN PATLAMA

EMNİYETİ ALARMA GEÇİREN PATLAMA

Kozluca yolunda patlama olduğu ihbarı, emniyeti alarma geçirdi. Olayın aslı, emniyet ekipleri ve itfaiyenin ihbar edilen bölgeye gelmesi ile anlaşıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar Pazar gecesi 23.30 sıralarında Kozluca yolunda patlama meydana geldiği yönünde emniyete ihbarında bulundu. Gelen ihbar ilçe emniyetini alarma geçirirken, patlama sonucu yangın çıktığına ilişkin ihbarlar nedeniyle itfaiye ekiplerine de bilgi verildi. Yalpan ihbar sonucu çok sayıda ekip söz konusu adrese sevk edildi.

PATLAMANIN SEBEBİ KÖPÜKLERMİŞ

Sivil ve resmi ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı. Bu sırada emniyet ekiplerine telsizden yapılan anonslarda kendi can güvenliklerini de almaları konusunda uyarılar yapıldı. İtfaiye ekiplerinin de geldiği olay yerinde, gerçeğin ortaya çıkması ise uzun sürmedi. Kozluca yolu üzerinde bulunan bir inşaattan duyulan patlama seslerinin bomba değil, yanan köpükler olduğu ortaya çıktı. İnşaat bekçisinin inşaatta bulunan köpük kutularını ateşe vermesi üzerine patlama seslerinin duyulduğu öğrenildi. Emniyet ekipleri her ihtimale karşı bölgede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise köpük kutularının yakıldığı ateşi söndürdü. Bekçiye gerekli uyarıları yaptıktan sonra ekipler olay yerinden ayrıldı.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50