www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Emniyette Flaş Gelişme

Emniyette Flaş Gelişme

2012 yılında yapılacağı konuşulan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasıyla ilgi yeni bir gelime yaşandı. Yeni binayla ilgi içişleri Bakanı Süleyman Soylu imza attı. Kısa bir süre içinde yeni binanın ihalesi gerçekleştirilecek.

İhalenin ardından yeni binanın 1,5 yıl içerisinde bitirilerek hizmete girmesi planlanıyor. 

Uzun yıllar hizmet veren ve artık ihtiyaca cevap veremediği için 2012 yılında İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni bina yapılması gündeme geldi. Mevcut binanın olduğu yerde yapılacağı açıklanan yeni binayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yıllardır yapılması planlanan Emniyet Müdürlüğü binasıyla alakalı içişleri Bakanı Süleyman Soylu imza attı. Ödeneği hazır olan binanın ihalesi yapılıyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ihaleyle birlikte beklenen süreç ise başlayacak. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının 1,5 yıl gibi bir süre içerisinde yapılarak bitirilmesi hedefleniyor. İnegöl'e yakışacak olan yeni binayla birlikte vatandaşlara daha kolay hizmet sağlanacak. Birçok birim tek çatı altında toplanmış olacak. 
Çevik Kuvvet Birimi Kuruluyor
300 bine yakın nüfusu olan bir ilçede şuanda 370 polis görev yapıyor. Bursa'nın önemli ilçelerinde biri olan İnegöl'de çevik kuvvet birimi kuruluyor. Bu konuyla ilgili çalışmaların başlandığı öğrenildi. Kurulacak olan birimle birlikte İnegöl'de 50’ye yakın polis gelecek. Şuanda ilçemizde bulunan çevik kuvvet Bursa'dan gelip gidiyor. Ancak yeni kurulacak birimle birlikte artık çevik kuvvet polisi gidip gelmeyecek. 
Eski Karakol Yeniden Açılıyor
2010 yılında İnegöl'de meydana gelen İnegöl olaylarının arından kapatılan İnegöl çarşı karakolu yeniden açılıyor. Bunla ilgili gereken çalışmaların yapıldığı ve karakol binasında tadilat çalışmaların başlandığı belirtildi. Çarşı karakolun yeniden açılması ise 1,5 ay gibi bir süre içerisinde yapılacak.
Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25