www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Emniyetten huzur operasyonu

Emniyetten huzur operasyonu

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl´de vatandaşların huzur ve güvenini temin ve tesis etmek amacıyla gerçekleştirdikleri huzur operasyonları kapsamında önceki gün geniş kapsamlı bir uygulama düzenlediler.

Ekipler, akşam saatlerinde narkotik uygulaması gerçekleştirdiler. Uygulamalarda şüphelenen şahıslar üzerinde inceleme yapılırken, olası olayların da önüne geçildi. Türkiye genelinde aynı anda başlayan uygulamalar kapsamında İnegöl´de de uygulamalar yapıldı.

50 POLİSLE UYGULAMA

Şehre inen yaklaşık 50 polis, hassas noktaları mercek altına aldı. Asayiş, Önleyici, Devriye, Terör, Narkotik, KOM, Çocuk büro, motosikletli polisler Bedre deresi çevresi, Mobilya Sanayi, Belediye Kavşağı, Kültür Park ve Botanik Park, SinanbeyMahallesi başta olmak üzere, çok sayıda noktada uygulama yaptılar.Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı. 5 saat süren uygulamalarda Motorlu Polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar.

Yapılan uygulamalarda hırsızlıktan aranan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 200 şahıs üzerinde arama yapılırken, şüphelenilen 50 araç didik didik arandı. Bir araç da yapılan aramada 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01