www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Emniyetten Uyuşturucu Uygulaması

Emniyetten Uyuşturucu Uygulaması

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilçe genelinde 3 gün süreyle narkotik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Yapılan uygulamada aranan kişiler yakalanırken, silah, kaçak sigara, uyuşturucu ve çalıntı malzemeler geçirildi. İlçe genelinde başlatılan uygulamalara, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinden oluşan 50 personel katıldı. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, parklar ve okul çevrelerinin yanı sıra Bedre Deresi çevresi ve Mobilya Sanayi başta olmak üzere birçok mahalle genelinde yapılan uygulamada ekipler, şüpheli görülen araç ve kişiler üzerinde arama yaptı. Sokak aralarına giriş ve çıkışlarda, şüpheli görülen kişilerin üstü aranarak, Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapıldı. Ekipler, özellikle uyuşturucu madde saklanabilecek yerler ile önceden belirlenen bazı metruk binaları detaylı şekilde kontrol etti.

İlçe genelinde yapılan asayiş ve narkotik uygulamasında, 500´den fazla kişi sorgulanırken, yüzlerce aracın sorgulaması yapıldı. Aranan 2 şahıs ile 1 yoklama kaçağı ekipler tarafından yakalandı. Ayrıca çok sayıda kaçak sigara, 1 adet kurusıkı, 1 adet silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Belli bölgelerde kurulan trafik kontrol noktalarında yapılan trafik denetimlerinde ise 10 araca çeşitli maddelerden işlem yapılırken; 1 araç trafikten men edildi. 1 araçta yapılan aramada da çok sayıda çalıntı bakır kablo ve elektrik malzemesi ele geçilirdi, olayla alakalı 3 şahıs gözaltına alındı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00