www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EMNİYETTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

EMNİYETTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, orman haftasını da fırsat bilerek Hamzabey Mahallesi yakınlarında bulunan Emniyet Müdürlüğü Ağaçlandırma Sahası’na 100 adet fidan diktiler.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Orman Haftası ve aynı zamanda Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısı ile önceki gün Hamzabey Mahallesi yakınında bulunan Emniyet Müdürlüğü Ağaçlandırma Sahası’na 100 adet fidan diktiler. Programa, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Müdür Yardımcısı Ahmet Cevat Aksoy ve emniyet personeli katıldı. Hatıra ormanına getirilen fidanlar toprakla buluşurken, Müdür Şükrü Kaplan başta olmak üzere emniyetin adının yaşayacağı küçük bir orman oluşturuldu.

DOĞAYA OLAN SAYGIMIZI GÖSTERDİK

Fidan dikiminin ardından bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Daha önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye genelinde Orman Haftası sebebiyle, çevreye olan duyarlılığımız ve doğaya olan saygımız nedeniyle böyle bir etkinlik düzenledik. Yine hafta içerisinde hem ilkokul hem ortaokul hem de lisedeki çocuklarımızın polisimizi tanıması, bilmesi ve bizim onlarla kaynaşmamız, onların da polis amcalarıyla kaynaşması için çeşitli yarışmalar düzenledik” dedi.

POLİSİMİZİN BU ALANDA DA VAR OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTEDİK

Daha önceki yıllarda da yapılan etkinlikleri devam ettirdiklerini belirten Kaplan, “Amacımız hem vatandaşımızın huzur ve güvenliğini tahsis etmek hem de sosyal kültürel etkinlikler düzenleyerek polisimizin de bu alanlarda da var olduğunu göstermektir” şeklinde konuştu.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00