www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Emre Atalay Yuvada Kaldı

Emre Atalay Yuvada Kaldı

Süper Amatör Lig temsilcimiz Doğugücüspor, geçtiğimiz sezon Erdemlispor´dan transfer ettiği Emre Atalay´ın sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Doğugücüspor yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarı ve Burhan Serbest hazır bulundular.

TRANSFERLERE BAŞLADIK

İmza töreninde konuşma yapan İsmail Sarı, ?Transfer sezonunu iç transfer görüşmeleri ile başlatmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz sezon sormamızı başarı ile giyen sol bek oyuncumuz Emre Atalay ile sözleşmemizi uzattık. Önümüzdeki sezon en büyük hedefimiz BAL ligine yükselmek. Hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah anlaştığımız sporcuları sizlerle paylaşacağız? dedi.

 

EMRE ATALAY KİMDİR?

Futbola Sağlıkspor´da başlayan savunma oyuncusu, sırasıyla Tütünspor, Mudanyaspor, ÇitlikköyBelediyespor, Sındırgı Belediyespor, Elmasbahçelerspor, Zaferspor, Erdemlispor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Doğugücüspor formasını başarı ile giyen oyuncu, önümüzdeki sezonda Doğugücü´nünbaşarısı için ter dökecek.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87