EN GÜVENLİ ARAÇ OTOKOOP´TA

EN GÜVENLİ ARAÇ OTOKOOP´TA

İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, 2. el araç satışlarında en güvenilir adresin Otokoop olduğunu söyledi.

İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi (OTOKOOP) Başkanı Serhat Erezsert, satışların durgun olduğunu belirterek, ?Satışlarımız çok durgun. Pazaryerinde kurulan ikinci el araç pazarımız oldukça soğuk. Dışarıdan dahi soğuk... Isınmak için Pazar dışına çıkıyoruz. Müşteriler 5 dakika girip, içerisinin soğuk olduğunu fark edince dışarıya kendilerini zor atıyorlar. O yüzden işler durgun? dedi.

EN GÜVENLİ ARAÇ OTOKOOP´TA

İkinci el araç fiyatlarının normal olduğunu ifade eden Erezsert, ?Fiyatlar normal seyrinde devam ediyor. Ne çıkıyor ne iniyor. Sıfır araçlara ne kadar zam gelmiş olsa da ikinci el de fiyatlar normal şuan da. Kış sezonu, yaz sezonu diye bir şey kalmadı. Artık sabit bir kur var. İnternet sitelerinde satışa çıkarılan araçlara güvenmek ne kadar doğru. En güvenli araç ikinci el pazarında, OTOKOOP´ta bulunur.  Mekanı olmayan hiçbir yerden alışveriş yapmayın. Kilometreler geriye çekilebiliyor, hırsızı çok, arızalı araç satanlar var. O yüzden en güvenilir araç, ikinci el pazarlarından alınır? şeklinde konuştu.

YÖNLENDİRME TABELASI İSTİYORUZ

İkinci el pazarı veya OTOOKOP´a gelecek olan müşterilerin adresi bulmakta zorlandığının altını çizen Erezsert, ?Bursa´dan veya Ankara istikametinden gelen müşterilerimiz OTOKOOP´u bulmakta zorlanıyorlar. O nedenle yetkililerden Bursa ve Ankara tarafından girişte yönlendirme tabelaları istiyoruz. Bu konuda destek bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00