En hayırlı kahvaltı

En hayırlı kahvaltı

MLA PERLA Firma sahibi Azmiye Alkan Düzenlediği kahvaltı programından elde ettiği gelirin tamamını Yenice Engelsiz Yaşam Merkezindeki Kimsesiz Engelli çocuklara bağışladı.

İnegöl´de faaliyet gösteren MIA PERLA firmasının sahibi Azmiye Alkan´ın NİL Cafe ve Köftecisinde düzenlediği yaklaşık 80 kişinin katıldığı kahvaltı programının gelirini İnegöl Yenice Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan Devlet korumasındaki kimsesiz Engelli çocuklara bağışladı.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde Kimsesiz özel (Engelli) çocuklarımıza bir nebzede olsa katkımız olsun düşüncesiyle kahvaltı düzenlediklerini söyleyen Azmiye Alkan; "Düzenlediğimiz kahvaltıya katılanların yaptığı bağışların tamamını Allahın özel yarattığı bu özel (Engelli) çocuklarımıza vermek suretiyle bir nebze olsun onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu özel ve güzel kahvaltı programımıza katılmak suretiyle destek veren tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Her birey engelli adayıdır diyen Alkan; "Ben ve arkadaşlarım bu duygu ve düşünceyle bu programa katıldık. Bu özel çocuklarımızın da bizden biri olduğu çerçevesiyle hareket ettiğimiz için ben ve arkadaşlarım olarak mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00