EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ

EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, 56 firmanın ürünlerini sergileyeceği ve Bursa dışından 95 aracın tahsis edildiği 4. İNTARF Tarım Fuarı´nda en iyi sonucu alacaklarını ve bunun için çabaladıklarını belirtti.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, bu yıl 4´üncüsü gerçekleştirilecek olan İNTARF Tarım Fuarı´nın son hazırlıklarını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

FUAR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, ?İnegöl Belediyesi olarak tarımla ilgili birçok çalışmamız var. Bu hizmetlerimizin en önemlilerinden biri de İNTARF Tarım Fuarı organizasyonumuz. Bugün Tarım Fuarı öncesinde yapılan son hazırlıkları incelemek üzere buradayız.12-15 Eylül tarihleri arasında bu yıl 4´üncüsünü gerçekleştireceğimiz ?İNTARF Tarım Fuarı´ ile şehrimizin üretim potansiyelini tanıtmayı, bölgesel üretimi teşvik etmeyi, kent ekonomisine katkı sağlamayı ve kırsal kalkınmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle tarım fuarımızı özellikle önemsiyoruz.4. İnegöl Tarım Fuarımızı İnegöl Belediyesi öncülüğünde, MODEF Fuarcılık ev sahipliğinde, İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü, İnegöl Ziraat Odası, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, muhtarlarımızın destekleri ve tarımsal sivil toplum kuruluşlarının önemli katkıları ile 12-15 Eylül 2015 tarihleri arasında MODEF Fuar Merkezimizde gerçekleştirileceğiz. Fuarımız bu yıl ilk kez T.O.B.B.´nin Uluslararası fuar takviminde yer alıyor? dedi.

ŞEHRİMİZİN TOPRAKLARI VERİMLİ VE BEREKETLİDİR

12-15 Eylül tarihleri arasında 4 gün boyunca gerçekleşecek olan fuarda 15 adet tarımsal kalkınma kooperatifinin açtıkları stantlarda İnegöl´de yetiştirilen tarım ürünlerini sergileyeceklerini belirten Yiğit, ?Bunun yanı sıra İnegöl´de tarım makine ve aletleri satışı yapan firmalar, fidancılık yapan firmalar, süt ürünleri ve bal firmaları, damlama su sistemleri firmaları, peyzaj firmaları ile İnegöl dışından tarım sektörüyle alakalı faaliyet gösteren 14 firma olmak üzere toplamda 56 firma stant açacaktır. Fuarımıza Bursa dışından çeşitli illerden gelecek ziyaretçilerimiz için 95 adet araç tahsis edildi. Şehrimizde; birbirinden güzel, birbirinden farklı meyve ve sebzelerimiz var. Bu topraklar verimli ve bereketli topraklar. İnegöl tarımını ve şehrimizde yetişen ürünleri tanıtmak amacıyla İNTARF Tarım Fuarımızı İnegöl´ün tüm dinamikleriyle birlikte çalışarak gerçekleştiriyoruz. İyi bir fuar hazırlayıp en iyi sonucu almak için titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.12 Eylül´de kapılarını açacak olan 4. İNTARF Tarım Fuarımıza tüm İnegöllü hemşerilerimizi davet etmek istiyorum. Fuarımızın şimdiden kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54