www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EN AZ 7 PUAN

EN AZ 7 PUAN

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, 7 günde 3 maç oynayacak olan öğrencilerine hedefi koydu. Bulut, her zaman kazanmayı hedefleyen bir takım olarak 3’te 3 yapmak istediklerini kaydederek, en azından 7 puanın alınması gerektiğini söyledi.

İnegölspor’da Gaziosmanpaşa hazırlıkları devam ediyor. Yoğun bir maç trafiği yaşayacak olan Bordo Beyazlılarda antrenmanlar da aynı yoğunlukla devan ediyor. Hava muhalefeti nedeni ile dün sabah antrenmanını Gençlergücü halı sahasında yapan İnegölspor, antrenmanın ikinci bölümünü ise kulüp tesislerden gerçekleştirdi.

 

KUVVET ANTRENMANI

Teknik Direktör Mehmet Bulut nezaretinde yapılan antrenmanın ilk bölümünde kuvvet çalışması yapan Bordo Beyazlılar, ikinci bölümde ise tesislerde düz koşu yaptı.

 

BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ

Gaziosmanpaşa hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut, hava şartları nedeni ile antrenmanın bir bölümünde Gençlergücü’nün kapalı sahasında çalıştıklarını söyledi. Gaziosmanpaşa’da teknik direktör Taşkın Güngör’ün istifasının sorulması üzerine Bulut, “Biz işimize bakıyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, kazanırız. İstifanın olumlu veya olumsuz etkileri olur veya olmaz bilmiyorum” dedi.

 

HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ

Maçın Darıca sahasında tarafsız sahada oynanacak olmasının da avantaj olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Yoğun maç trafiğimiz var. Geçtiğimiz hafta da kupa maçı vardı. Sürekli yenileme antrenmanları yaptık. Bu arada kuvvet çalıştık. Bu süreci en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Hedefimiz her zaman kazanıp 3’te 3 yapmak, ama en az 7 puanla 3 maçlık periyodu atlatmamız lazım” dedi.

 

Öte yandan, İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren de tek hedeflerinin kazanmak olduğunu belirterek; “Oyuncularımız formda olursa kazanamayacağımız maç yok. Bundan sonra her maça kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19