EN PRATİK KOLTUK-YATAK

EN PRATİK KOLTUK-YATAK

Serra Sünger’in koltuk üretim firması olan Lilaflex’in tamamen süngerden ürettiği koltuk-yatak ürünü, MODEF EXPO’da ilgi odağı oldu.

Serra Sünger’in koltuk üretim firması Lilaflex’in sünger koltuğu, MODEF EXPO’nun ilgi odağı oldu. Ağaç ve metal kullanılmadan tamamen süngerden üretilen ve hem konforu, hem de modern çizgileriyle dikkat çeken koltuk, tek bir hareketle yatağa dönüşme özelliği de taşıyor. Avrupa’ya ihracatı yapılan koltuk, MODEF EXPO’da yerli firmaların da beğenisine sunuldu.

 

HEM RAHAT, HEM KULLANIŞLI

MODEF EXPO fuarında bulunan Lilaflex standında ürünleri hakkında bilgi veren Lilaflex Satış-Pazarlama sorumlusu Adnan İncebay, “Ürünümüzü daha çok Avrupa’daki ülkelere ihraç ediyoruz. Bu yıl itibariyle iç piyasada da halkımızın beğenisine sunmak istedik. Özellikle gençleri düşünerek o şekilde dizayn ettik. Gerçekten fuarda da çok büyük bir ilgi çekti. Kullanım açısından da fevkalade rahat ve konforlu. Çökme olmuyor, ayrıca dar alanlarda kullanılabilecek gündüz koltuk, gece ise yatağa çevirebileceğimiz bir ürün. Avrupa’da ilgi gören bu ürünümüzü iç piyasaya da sunduk. Tamamen sünger. Ahşap veya metal bir bağlantısı yok. Bu yüzden çok rahat ve kullanışlı. Koltuğumuzun kılıfı bütün şekilde çıkıyor ve yıkanabiliyor” dedi.

 

KUMAŞI ÇIKARILIP YIKANABİLİYOR

Koltukta kullanılan malzemeler hakkında da bilgi veren İncebay, “Koltuğumuz 28 lenste süngerden oluşuyor. Serra Sünger’in kendi ürünü. Blok sünger ve Serra Sünger’in kalitesi de malum çökme kesinlikle söz konusu değil. Kumaşı da fermuarlı ve çıkarılıp çamaşır makinesinde rahatça yıkanabilir. Koltuğumuzun fiyatı 410 TL artı KDV” diye konuştu.

 

MOBİLYALAR KÜÇÜLÜYOR VE PRATİKLEŞİYOR

Son dönemlerde mobilyaların giderek küçülme olduğunun hatırlatılması üzerine İncebay, “Eskiden evler büyüktü. Şimdi artık günümüzde evlerde küçülme söz konusu. Evler küçüldükçe küçük mobilyaların da çıkması gerekliliği ortaya çıktı. Yaşam alanları daraldıkça kullanılan ürünlerin de pratikleşmesi gerekiyor. Biz de ona uygun bir ürün olması için bu ürünü tasarladık. Satışı ve ilgisinden de memnunuz” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22