EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, İnegöl'den en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanımıza hediye etmek için çalışacağız” dedi.

CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu açıklanmasının ardından, gözler AK Parti’nin adayına çevrilmişti. AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Tanıtım Toplantısı, dün Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) gerçekleştirildi. Mehmet Ali Şahin, Başbakan Erdoğan’ın AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

 

AK PARTİ YOLUNA DEVAM EDECEK

AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatları, Belediye Başkanları ile Milletvekillerinin de katıldığı Cumhurbaşkanlığı aday tanıtım toplantısına, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli de bazı yöneticilerle birlikte katıldı. Başbakan Erdoğan’ın adaylık açıklaması sonrası Ankara’dan telefonla son gelişmeleri değerlendiren Bülent Temelli, AK Parti’nin aynı şekilde yoluna devam edeceğini söyledi. Temelli, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

 

2 BUÇUK AYLIK İSTİŞARENİN ARDINDAN…

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, tüm Türkiye’nin 81 il ve 957 ilçesinden gelen AK Parti teşkilatları, AK Parti Belediye Başkanları ve genel kurul delegeleri ile Milletvekilleri huzurunda, hatta tüm dünyanın huzurunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’nci Cumhurbaşkanlığına adaylığının açıklandığını söyledi. Yaklaşık 2-2 buçuk ay süren istişare ve görüşmeler sonucunda Genel Merkezlerinin Başbakan Erdoğan’ın adaylığını bugün Mehmet Ali Şahin beyin ağzından açıkladığını hatırlatan Temelli, “Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

 

“AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR”

Temelli, AK Parti’de bundan sonra nasıl bir süreç yaşanacağına ilişkin soruya ise, “Bugün Başbakanımız da çok net bir şekilde AK Parti’nin artık amacına ulaştığını, yola çıkarken kurumsal bir kimlik oluşturma çabalarında sona gelindiğini ve yerleştiğini, kişiler üzerine endeksli bir siyaseti olmadığı, tamamen bir dava partisi olduğunu, davalarda da kişilerin gelip geçici olduğu bugün Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasıyla hiçbir şeyin değişmeyeceğini, Türkiye’de AK Parti’nin kadrolarının aynı şekilde yoluna devam edeceği noktasında konuşmasını yaptı. Aynı şekilde de devam edecektir. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Cumhurbaşkanımız hükümet kurma görevini birine verdikten sonra 45 gün içerisinde de genel kurul toplanıp genel başkan seçimine gidilecektir. Bu şekilde AK Parti yoluna devam edecektir” diye konuştu.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZA EN YÜKSEK OYU HEDİYE EDECEĞİZ”

Başkan Temelli, seçim sürecinde İnegöl’de yapılacak çalışmalara da değinerek şöyle konuştu: “Adayın açıklanmasıyla birlikte çalışmalarımız da netleşmeye başladı. Bu aşamada seçim koordinasyon merkezimiz hazır, yapılacaklar belli. Bunun propaganda araçları ve görsel materyalleri ile söylemde konuşulacak olan belleri ile arkadaşlarımız sahaya çıkıp STK’lar ve vatandaşlarımızla kapı kapı gezip daha önceki seçimlerde olduğu gibi AK Parti adayının özelliklerini, amacını, duruşunu ve yeni bir Türkiye’nin başlayacağını vatandaşımıza en iyi şekilde anlatıp en yüksek oyu alarak İnegöl’den bu oyu Cumhurbaşkanımıza hediye etmek için çalışacağız.”



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68