www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ENGELLER İNEGÖLSPOR MAÇINDA KALKTI

ENGELLER İNEGÖLSPOR MAÇINDA KALKTI

İnegöl Düşünce Kulübü’nün projesi kapsamında ilçemizde bulunan engelli çocuklar, İnegölspor yönetiminin de izni alınarak Bordo Beyazlı Kulübün hafta sonu oynadığı Gümüşhane maçını tribünden izledi. Maç öncesi İnegölsporlu futbolcular ve Başkan İlh

 

Kısa bir süren önce İnegöl’de kurulan İnegöl Düşünce Kulübü, 3 Aralık dünya engelliler gününde farklı bir etkinliğe imza attı. Engelliler günü öncesi İnegölspor kulübüyle işbirliği yapan Düşünce Kulübü, engelli çocukları hafta sonu oynanan İnegölspor-Gümüşhane maçına götürdü.

 

ENGELLİLER İÇİN PANKART

Bordo Beyazlı kulübün yönetimi, engelli çocukları tribünde misafir etti. Ayrıca maç öncesi İnegölspor’lu futbolcular ve İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, engelli çocukların yanına giderek karanfil hediye ettiler. Futbolcular sahaya da Düşünce kulübü tarafından hazırlanan ‘Bugün sağlıklısınız… Ama Yarın!’ yazılı pankartla çıkarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe dikkat çekti.

 

Yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Düşünce Kulübü Başkanı Oktay Arda, “Öncelikle İnegöl Düşünce Kulübü olarak bugünkü sosyal faaliyetimizde bizlere destek olan İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş’a, kulüp başkanı İlhan Korkmaz’a, yönetim kuruluna, Üçel ve Altunkalp özel eğitim merkezlerine teşekkür ediyoruz. Bugün burada bizler zihinsel yetersizliği olan çocuklarımızın futbol müsabakası izlettirmek, onların sosyalleşmesine yardımcı olup toplumun ayrılmazı olduklarını hissettirmek için buradayız. Her faaliyette her alanda ve her yerde onlarla birlikte mutluluklarımızı paylaşıp destekleyeceğimizi bildiriyoruz. Hayatımız en önemlisi sağlığımız, bugün sağlıklıyız ama yarın... Lütfen tüm kötü alışkanlıklarımızı bırakarak hem kendimize, hem etrafımıza sağlık yayalım” dedi.

 

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise, “İnegöl Düşünce Kulübünün engelli çocuklarımızı İnegölspor maçına getirip futbol gibi sosyal faaliyette onları sosyallik anlamında destekledikleri için İnegöl Düşünce Kulübüne çok teşekkür ediyorum. İlerde yapacakları faaliyetlerde desteklerimizin olacağını İnegölspor adına bildirir çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00