Engelleri Kaldıralım

Engelleri Kaldıralım

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?Engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesi gerekiyor? dedi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

HER SAĞLIKLI BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?3 Aralık Dünya Engelliler Günü,tüm dünyada olduğu gibi heryıl ülkemizdede kutlanmaktadır.Bizlerde İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bu günü anıp kutluyoruz.Engelli olmak sadece kendilerinin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir problem değil, toplumsal yönleri ile hepimizi yakın olarak ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir durumdur. Engellilerimizde herkes gibi sağlık,çalışma,temel hak ve özgürlüklerden yararlanma ve normal bir hayat sürme hakkına sahiptirler.Ve bu haklardan yararlanabilir durumda olmaları için toplumun tüm kurumlarına ve bireylerine önemli görevler düşmektedir.DP İnegöl İlçe Teşkilatı olarak sosyal sorumluluk projeleri ve bilimsel tüm çalışmalara destek olunması gerektiğini birkere daha vurgulayarak,engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesi temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunar,şahsım ve teşkilatım adına birkez daha kutlarım? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22