www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Engelli İnegöllü İnsanlık Dersi Verdi

Engelli İnegöllü İnsanlık Dersi Verdi

İnegöl´de sokakta yürüyen engelli bir vatandaş yürüdüğü esnada bir miktar para buldu. Yerden aldığı parayı İnegöl Belediyesi zabıta müdürlüğüne getiren engelli vatandaş paranın sahibine teslim edilmesini sağladı.

İnegöl´de ikamet eden engelli vatandaş Ahmet Uysal, yolda yürüdüğü esnada yerde birinin düşürdüğü bir miktar para buldu. Yerde bulduğu parayı sahibine ulaştırmak isteyen engelli vatandaş bulduğu parayı belediyeye götürerek zabıta müdürlüğüne teslim etti. Parasını kaybeden vatandaş Ahmet Uysal´ın duyarlı bu davranışı sayesinde parasını gelip zabıta müdürlüğü ekiplerinden teslim aldı.

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan İnegöl Belediyesi, duyarlı engelli vatandaşa teşekkür ederek, ?Hiçbir şey dürüstlüğe engel değil? Ahmet Uysal isimli vatandaş bulduğu 900 TL parayı İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne getirdi. Kayıp olarak tutanaklara kaydedilen nakit para, kısa sürede sahibine ulaşılarak teslim edildi. Şartlar ne olursa olsun dürüstlüğün ve duyarlılığın en büyük kazanç olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatan Ahmet Uysal´a İnegöl Belediyesi olarak teşekkürlerimizi sunuyor, örnek olmasını temenni ediyoruz.? ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22