ENGELLİ ÇOCUKLAR ENGELSİZCE EĞLENDİ

ENGELLİ ÇOCUKLAR ENGELSİZCE EĞLENDİ

İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Korum Derneği öğrencileri, düzenlenen gezi programı ile gönüllerince eğlendiler.

İnegöl Zihinsel Engelli Ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneğinde (ZİHENDER) çincilik eğitimi alan engelli çocuklar, mobil ART firmasının sponsorluğunda gerçekleştirilen gezi programında gönüllerince eğlendiler.

ÖNCE AKVARYUM, SONRA OYUN PARKI

Zihinsel Engelli Çocuklara Bursa Cumalıkızık köyündeki Narlı Bahçe köy konağında verilen sabah kahvaltısı sonrası Bursa Yıldırım Cazibe merkezindeki Akvaryum gezdirildi. Balık akvaryumunu gezen engelli çocuklar, deniz hayvanlarını ve balıkları yakından görme fırsatı buldular. Daha sonra İnegöl AVM’deki oyun parkına getirilen zihinsel engelli çocuklar, burada çeşitli aktivitelere katılarak gönüllerince eğelendiler.

KAPANIŞ YEMEKLE OLDU

Aynı günün akşamında İnegöl Çardak Pidesinde pide ikram edilen zihinsel engelli çocuklara birer çiçek de takdim edilirken, gün boyu gerçekleştirilen aktivitelerle engelli çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı.

ANLAMLI BİR GÜN GEÇİRDİK

Zihinsel engelli çocukların böyle güzel aktivitelere herkesten çok ihtiyacı olduğunu belirten ZİHENDER Başkanı Yusuf Tetik, “Hayırsever işadamımızın sponsorluğunda bugün çocuklarımızla birlikte çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdik. Bu çocuklarımızı topluma kazandırma adına yapılan böyle güzel etkinlikleri memnuniyetle karşılıyoruz. Dolayısıyla katkısı olan herkese ve hayırsever iş adamımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24