www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Engellilerden Özel Plaket

Engellilerden Özel Plaket

İnegöl Spina Bifida Temsilciliği, İnegöl Spina Bifidalı Çocuklara Sportif Aktivite yapmaları için verdiği destek nedeniyle Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin´e plaketverdi.

İnegöl Spina Bifidalı çocukların 25 Ekim Dünya Spina Bifidalı gününde İnegöl Spor Salonu´nda yaptıkları özel gösteri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Spina Bifidalı çocuklar, gösteriye hazırlanma ve gösteri yapmak için imkân sağlayan ve destek veren Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Süleyman Şahin´e, İnegöl Çarşıspor Antrenörü Serkan Seçkin ile İnegöl Spina Bifida Temsilci yardımcısı Pelin Ergin birlikte plaket verdiler.

ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ

?Özel çocuklarımızın spor yapmalarına imkân sağlamak görevimizdir? diyen Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, ?Özel çocuklarımız her türlü spor aktiviteleri için müdürlüğümüz bünyesindeki tüm tesislerimizden faydalanmalarını sağlamak için gayret gösteriyoruz. Çünkü bu özel çocuklarımızın da sağlıklı kalmaları için spor yapmaya ihtiyaçları var. Ayrıca sportif faaliyet göstererek mutlu olmalarını istiyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25