Engellilerin yüzünü güldüren bağış

Engellilerin yüzünü güldüren bağış

3 Aralık dünya engelliler gününde hayırseverlerin katkıları ile 5’ü akülü, 5’i manuel toplam 10 tekerlekli sandalye ile 5 yürüteç ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği’nin 20 yıldır başkanlığını yürüten Halil Peynirci, engelli vatandaşlarımız için çalışmalarını sürdürüyor. 3Aralık dünya engelliler günü nedeniyle yeni bir kampanya başlatan Peynirci, yurt içi ve yurt dışından kampanyaya destek veren hayırseverlerin katkıları ile 15 engellinin daha yüzünü güldürdü.

Son yapılan bağışlarla umut olmaya devam ettiklerini belirten Halil Peynirci, “ Yılladır başkanlığını yürttüğüm derneğimiz aracılığı ile engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Son olarak 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle Belçika’da yaşayan Zafer Eren isimli hayırseverimizin ve çevresindeki türk vatandaşlarımızın destekleriyle 5’i akülü, 3’ü manuel 8 tekerlekli sandalye ve 5 yürüteci ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik. Yine İnegöl’ümüzün yakinen bildiği emekli eğitimcilerimizden Yılmaz Şimşek hocamızın katkıları ile 2 manüel aracı teslim alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Böylesine anlamlı bir organizasyona imza atan Zafer Eren beyefendiye, Yılmaz Şimşek hocamıza ve yine bu zamana kadar engelli vatandaşlarımıza katkı sağlayan hayırseverlerimize şahsım ve engelli aileleri adına bir kez teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” Dedi.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68