www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ERBAKAN HOCA KABRİNDE ZİYARET EDİLDİ

ERBAKAN HOCA KABRİNDE ZİYARET EDİLDİ

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı yönetimi ve mensupları, İstanbul gezisinde bir araya geldiler. 90 kişinin katıldığı gezide Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın kabri ziyaret edilerek dualar okundu.

 

90 kişinin içerisinde bulunduğu 2 otobüs, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.00´da İnegöl İlçe Teşkilatıönünden İstanbul´a hareket etti. Eyüp Sultan Hazretlerinin Manevi huzurunda sabah namazı kılınarak başlayan program; Milsan Milli Gazete Tesisleri´nde yapılan kahvaltı ve tesis ziyareti ile devam etti.Ardından ise Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocanınkabrine giden İnegöllü Milli Görüşçüler, Yasin-i Şerifler okuyarak merhum liderlerini dualar ile yâd ettiler.

 

ÖRNEK BİR LİDER OLARAK SON NEFESİNİ VERDİ

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ilçe teşkilatı olarak üzerlerinde büyük emeği olan Erbakan´ı vefatının 5. yılında anmak için böyle bir program tertip ettiklerini belirterek; ?Erbakan hocamız vazifesini hakkıyla tamamladı. Bize örnek bir isim olarak, lider olarak, dava adamı olarak son nefesini verdi. Bizlerin üzerinde de büyük bir miras ve dava bıraktı. İnşallah Cenab-ı Hakk onun bıraktığı bu davayı hedefine ulaştırmayı bizlere nasip eylesin? dedi.

 

KARDEŞLİK PEKİŞTİRİLDİ

İnegöl İlçe Teşkilatı,programın sonunda Erbakan hocanın kabri başında hatıra fotoğrafı çektirdiler.Program; Fatih Sultan Mehmet Han Hz. Kabr-i Şerifi, Sultan Abdulhamit Han Hz. Kabr-i Şerifi ziyaretlerinin ardından İstanbul Tarihi Eminönü Balık Ekmekçilerinde verilen öğle molası ile devam etti. Akabinde tüm teşkilatlabirlikte ezgi ve ilahiler eşliğinde İstanbul Boğazı´nda tekne turu yapılarak kardeşlik pekiştirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19