www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Erbakan İnegöl´e Geliyor

Erbakan İnegöl´e Geliyor

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 7 Ekim Cumartesi günü İnegöl´e gelecek. İnegöl Erbakan Vakfı´nın açılışını gerçekleştirecek olan Erbakan, temasları sırasında bazı STK´ları da ziyaret edecek.

FATİH Erbakan´ın İnegöl ziyareti öncesi hazırlıklarını sürdüren Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciliği Başkanı İlhan Baykan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vakıf yöneticileri, 7 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciliği resmi açılışı hakkında Başkan Aktaş´a bilgi verip davetini sundu.

AÇILIŞ VE FATİH ERBAKAN KONFERANSI

Ziyarette konuşan Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciliği Başkanı İlhan Baykan, ?Erbakan Vakfı İnegöl temsilciliği olarak yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Beyi ziyarete geldik. Aynı zamanda 7 Ekim Cumartesi günü yapacağımız programlarla alakalı kendisine bilgi aktardık ve davetiyemizi takdim ettik. 7 Ekim Cumartesi günü gündüz saatlerinden başlayan bir program seyrimiz var. Vakfımızın resmi açılışı gerçekleşecek. Gündüz yapılacak açılışın ardından akşam 20.30´da da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyin konferansı olacak. Bu noktada Belediye Başkanımızı da hem davet etmiş olduk hem de bilgilendirdik. Kendisine hüsnükabulünden dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

HAYIRLI HİZMETLERE ARACILIK EDECEK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciği yönetimini ağırladıklarını hatırlatarak ?Vakıf Başkanımızın da ifade ettiği gibi 7 Ekim tarihinde; Başbakanlık yapmış, devletin önemli kademelerinde görev almış değerli büyüğümüz merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına kurulan Vakfın İnegöl temsilciliğinin açılışı icra edilecek. Öncelikle açılan her vakfın ve sivil toplum kuruluşunun bu şehrin, bu ülkenin gelişmesine katkısının olduğunu unutmamak lazım. Ben de kendilerini bu yönüyle kutluyorum. Böyle önemli bir zatın adına açılan vakfın İnegöl´de hayırlı hizmetlere aracılık edeceğini biliyorum. Daha öncesinde zaten bazı çalışmaları vardı. İnşallah yeni açılan Vakıf binasıyla beraber kurumsal bir çatı altında daha sistemli olarak bu çalışmalar devam edecek. İnşallah İnegöl´ün sosyal hayatına, kültürel hayatına, manevi hayatına katkılar verir diye düşünüyorum. Bu vesileyle kendilerine kolaylıklar ve başarılar sunuyorum? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00