?ERDOĞAN´IN EMRİNDEYİZ?

?ERDOĞAN´IN EMRİNDEYİZ?

İnegöl Ahıska Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Gençlik Kolları yöneticiliği yapan Rüstem Musaoğulları ve Mustafa Mavigil, Demokrasi nöbeti esnasında açıklamalarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın emrinde olduklarını ifade et

15 Temmuz tarihinde milli iradeye yapılan darbe girişimi nedeni ile basın açıklamasında bulunan Ahıskalı gençler, günlerdir milli nöbet için meydanlarda olduklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın emrinde olduklarını ifade ettiler.

?GEREKİRSE CANIMIZI BİLE FEDA EDERİZ?

İnegöl Ahıska Türkleri Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Rüstem Musaoğulları ve Mustafa Mavigil, Ahıska Türkleri olarak yapılan hain darbe girişimini kınadıklarını belirtti.Gençler, Ahıskalı Türkler olarak bu ülke için gerekirse canlarını bile feda edebileceklerini ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın emirlerini yerine getirerek 15 Temmuz´dan beri milli nöbeti tuttuklarını dile getirdiler.

ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI

Ahıska Türkleri olarak bu ülkeyi çok sevdiklerini ve FETÖ gibi hainlere bu ülkeyi karıştırmalarınaizin vermeyeceklerini belirten Ahıskalı gençler,şehitlere minnettar olduklarını,onların tekrar kendilerine Çanakkale ve milli mücadele ruhunu hatırlattıklarını, bu milletin birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı sürece ne kadar güçlü olduğunu herkesin bir kez daha gördüğünü ifade ettiler.

?BU İMAN OLDUKÇA BİZİ YIKAMAZLAR?

Mustafa Mavigil, ?Bu topraklarda bin yıldır varız ve var olmaya da devam edeceğiz.Allah´ın izniyle değil FETÖ, Amerika ve Avrupa dagelse, bizde bu iman olduğu sürece hiç bir kul bizi yıkamaz,Allah bizimledir.Şehitler ölmez vatan bölünmez? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07