ERHAN ÇAKIR, FOTOĞRAFLARIYLA BÜYÜLEDİ

ERHAN ÇAKIR, FOTOĞRAFLARIYLA BÜYÜLEDİ

İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri, geçtiğimiz Salı akşamı düzenledikleri fotoğraf sunumu programı ile bir araya geldi. Etkinlikte fotoğraf sanatçısı Erhan Çakır’ın fotoğrafları izlenime sunuldu.

İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneğinin (İFSAD) her Salı düzenlediği dernek toplantıları çerçevesinde geçtiğimiz akşam İnegöl Olimpik Spor Tesisleri balo salonunda dernek Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Çakır tarafından fotoğraf sunumu gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve AK Parti mahalle teşkilat başkanlarının katıldığı fotoğraf etkinliğinde İFSAD Başkanı Resul Gümüş, İFSAD Onursal Başkanı İbrahim Peynirci, dernek yönetimi ve üyeleri ile İnegöl ve Bursa’dan fotoğraf severler hazır bulundu.

Gecede doğa fotoğrafçılığı üzerine fotoğraflar çeken Erhan Çakır’ın İnegöl ve çevresinde yaptığı etkinliklerde çektiği fotoğrafların sunumu yapıldı. Özellikle çiçek ve kuş fotoğraflarının ağırlıklı olduğu sunum izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Sunum sonrası İFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Çakır, izleyicilerin sorularını yanıtlayarak çekilen fotoğraflar ile ilgili bilgiler verdi.

Fotoğraf sanatçılığına ilgisinin olduğunu kaydeden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, fotoğraf sanatıyla uğraşmak istediğini ancak görevi sebebiyle zaman ayıramadığını söyledi. İleriki zamanlarda fotoğraf çekimleri yapmak istediğini belirten Başkan Gülhan Şahin, fotoğrafçılığa başlangıç aşamasında neler yapılacağı ve ne gibi eğitimler alması gerektiği noktasında İFSAD mensuplarından bilgiler aldı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07