Erka Akhisar Spor yeni yönetimini açıkladı

Erka Akhisar Spor yeni yönetimini açıkladı

Geçtiğimiz sezon mütevazi kadrosu ile Süper Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e çıkan Akhisar Spor, ismini Erka Akhisar Spor olarak güncelleyerek yeni yönetimini açıkladı.

Erka Çevre ile sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra yeni yönetimini açıklayan Erka Akhisar Spor, sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Önemli isimlerin yer aldığı yönetim ile birlikte 3. Lig’e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Erka Akhisar Spor Başkanı Bülent Yağcı, mütevazi bir kadro ile yeniden başarılar yaşamak istediklerini belirti.

MÜTEVAZİ KADRO İLE ŞAMPİYON OLDUK

Kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan Yağcı, şu ifadeleri kullandı: “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon mütevazi kadro ile lige başladık. O günlerde birçok futbol insanı farklı çevrelerde bizim lehimize açıklamalarda bulundu. Bizim ligden düşeceğimize yönelik açıklamalar yapıldı. Rabbime çok şükür ki Akhisar Spor olarak biz geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladık. Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon İnegöl’ü temsil edeceğiz. Ben sizlerin de huzurunda teknik ekibimizi, futbolcularımızı ve o dönem ki yönetim kurulunda görev alan herkesi kutluyorum”

ERKA SPONSOR OLDU

Erka Çevre ile sponsorluk anlaşması yaparak isim kulübün isim değişikliğine gittiğini belirten Yağcı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Şimdi Erka Çevre Akhisar Spor olarak BAL liginde yepyeni bir sayfa açıyoruz. Burası Amatör camiasının zirve noktası. Zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Bu zorlu süreçte İnegöl’ümüzü 3 takım ile temsil edeceğiz. Aslında bu da bizim için farklı bir mutluluk. Bizler yine mütevaziliğimizi bozmayacağız. Ayağımızı yorgana göre uzatacağız ve inanıyorum başarılı da olacağız. Bugün burada olmamızın iki nedeni var. Birincisi Bal Liginde mücadele edecek olan takımımızın yönetim kurulunu sizlere açıklayacağım. İkinci konu ise İnegöl’ün sporu ve sporcuyu destekleyen, gençlerin sporla meşgul olması için eli taşın altına koyan Erka Çevre ile sponsorluk anlaşmamızı imzalayacağız. Ben şimdiden yeni yönetimimizin öncelikle Erka Çevre Akhisar Spor’a, aynı zamanda ilçemize ve Amatör Camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Erka Çevre Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kılınç’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kulübümüze büyük emekleri geçiyor. Akhisar Spor için elini taşın altına koydu. Bu büyük bir yükümlülük. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu yıl birbirinden değerli isimler bu takım için elini taşın altına koydu. Gerçekten son dönemde spor kulüpleri yönetici bulmakta zorlanırken, kulübümüz bu konuda hiç zorlanmadı. Artık spor kulüplerine yönetici olmak isteyen insanlar gerçekten eli öpülesi insanlardır. Ben tekrar yönetim kurumuzda bulunan isimlere tek tek teşekkür ediyorum”

YOLUN SONU 3. LİG

Daha sonra açıklamalarda bulunan Erka Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Kılınç, şu ifadeleri kullandı: “İnegöl’de uzun yıllardan beri hizmet veren firmamız, şimdiye kadar birçok sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Toplumumuzun faydasına olacak olan her konuya şimdiye kadar katkı sunmaya çalıştık. Bugün de İnegöl gençlerinin önünü açmak, üst liglerde boy gösterebilecekleri bir ortam oluşturmak, onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yönelmelerini sağlayacak bir projede yer alıyoruz. Akhisar Spor önemli başarılar elde ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Bizlerde amatörün zirve liginde Akhisar Spor’u destekleme kararı aldık. Bu kapsamda Akhisar Spor'un ismi Erka Akhisar Spor olarak değiştirdik. Ben anlaşmanın iki taraf içinde hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah yolun sonu 3. Lig olur diyorum”

Bülent Yağcı başkanlığındaki yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Önder Erdem, Menderes Acar, Mesut Kelebek, Fatih Yavuz, Mehmet Açıl, Ali Ceylan Çavuş, Mustafa Çelik, Oktay Garip, Hasan Özdemir, Melih Yağcı, Sezai Kılınç, Ali Özkan, Hüseyin Küçük, İdris Demir, Muhammed Ali Yaşar, Mehmet Sargın, Samet Güçlü, Mustafa Mavigil, Rüstem Musaoğulları, Zülküf Acar, Mesut Aydın, Nazmican Esme, Alperen Pulat, Fuat Görkem Alakuş, Cengiz Ugan, Memduh Hacıoğlu, Aptullah Üz.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22