www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Erkan Güral İnegöl´e Geliyor

Erkan Güral İnegöl´e Geliyor

İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkanı Hakan Özdemir, düzenleyecekleri tecrübe paylaşımı programına TUGİK Genel Başkanı Erkan Güral´ında katılacağını açıkladı.

Güral´ın konuşmacı olarak katılacağı Park Hotel´de gerçekleşecek olan program saat 19.00´da başlayacak.

ÖNEMLİ İŞADAMLARI İNEGÖL İLE BULUŞTURULUYOR

Son dönemlerde dernek olarak yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken İGİAD´ın davetlisi olarak İnegöl´e gelecek olan TUGİK Başkanı Erkan Güral´ın ülkemizin önemli işadamlarından biri olduğunu belirten İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, ?Sağ olsun kendileri de davetimizi kırmayarak yaptığımız etkinliğe katılacak. Burada sektördeki tecrübelerini ve ülkemizdeki son ekonomik gelişmeler hakkında da fikir ve bilgi alışverişinde bulunacağız? dedi.

60 YENİ ÜYEYE ROZET TAKDİMİ YAPILACAK

Programda 60 yeni üye işadamlarına rozet takdimi yapacaklarını ve ilk kez çıkardıkları İGİAD Vizyon Dergisini de tanıtacaklarını söyleyen Özdemir, ?Daha öncede söylemiştik, yine yineliyoruz; İGİAD´ın tek amacı var, o da ülkemizde iş hacmini artırmak ve iş istihdamına katkı koymaktır. Bu doğrultuda yapılacak ve atılacak her adımda dün olduğu gibi bugün de varız, yarında olacağız? şeklinde konuştu.

Başkan Hakan Özdemir, bu tür programların süreceğinin altını çizerek, ?Ülkemizin geçtiği süreç ortada. Yapılacak olan milli ve manevi beraberliğimizi sağlayacak her çalışmaya destek vereceğiz ve bununla ilgili de konu ve konuklarımızla başta İnegöl olmak üzere ülkemizin ve milletimizin yanında olacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19