Erken seçime hazırız

Erken seçime hazırız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan "Olası bir erken seçime hazırız”

Olası bir erken seçime hazırız”
Olası bir Erken seçim halinde hazır olmak bakımından sandık baş müşahitlerinin belirlenmesi için ciddi bir çalışma yaptıklarını da ifade eden Erbakan, ilk etapta 200 bin seçim sandığından 70 bin sandığın en azından 1 tanesine dava eri sandık müşahidi atayacaklarını belirtti.
Ülke meselelerinin çözümünde Milli Siyaset Kurullarımıza büyük görev düşüyor
Katılımcılara ülkemizin ekonomi, adalet, eğitim, işsizlik noktasında sıkıntılarını olduğunu örnekleriyle anlatan Erbakan, bu sorunların Milli Görüş iktidarında çözülebileceğini vurguladı.
Milli Görüş'ün temel prensipleri olan paylaşımda adalet , yönetimde adalet, ailenin korunması, kaliteli eğitim, şahsiyetli dış politika hedeflerine ulaşılması için ülke sorunlarının çözümünde ve projelerin ortaya konulmasında Milli Siyaset Kurulu'na büyük iş düştüğünü söyleyen Erbakan şu ifadelere yer verdi:
"Metodumuz; iddia değil ispattır. Bu kurulların hazırlayacağı raporlar ile ülkenin temel meselelerine çözüm önerileri sunmuş olacağız. Sadece teşhis yetmez tedavi de sunmamız açısından Milli Siyaset kurullarımıza çok hayati görev düşüyor. Kurul başkanlarımızın iktidara gelmemiz halinde ilk 100 günde yapacağımız icraatların rapor halinde hazırlanması de önem arz etmektedir. Tabii bu çalışmalarımızda en önemli kriterimiz; istikamete ve itikada da uygun olmak olacaktır. Biz de bu çalışmalarımızı yakinen takip ediyor olacağız" şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38