ERMAN ERGİNLE YOLLAR AYRILDI

ERMAN ERGİNLE YOLLAR AYRILDI

İnegölspor’un yeni transferlerinden Erman Ergin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Bolu kampı sonrası takımdan gönderildi.

 

İnegölspor’un sezon sonu Körfez Futbol Kulübünden transfer ettiği orta saha oyuncusu Erman Ergin’le yollar ayrıldı.

SON ŞANSI DA DEĞERLENDİREMEDİ

Bordo Beyazlıların hem tesislerdeki çalışmalarına, hem de Bolu kampına katılan ancak uyum sorunu yaşayan Erman Ergin, kamp süresince oynanan hazırlık maçlarında beklenen performansı gösteremedi. Mehmet Bulut yeni öğrencisine Körfez FK maçında son bir şans verdi, ancak Erman bu şansı da değerlendiremedi.

TAKVİYE ŞART OLDU

İnegölspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Teknik Direktör Bulut ve ekibinin verdiği rapor doğrultusunda Bolu kampı sonrası Erman Ergin’le yollar ayrıldı” ifadelerine yer verildi. Bu ayrılık sonrası İnegölspor’un orta sahaya bir takviye daha yapması kesinleşti.

OYUN FORMATINA UYMADI

Öte yandan, Kartalspor`dan transfer edilen Olgay Coşkun’un ardından Erman’la da yolların ayrılması konusunda bir açıklama yapan Teknik Direktör Mehmet Bulut, Erman’ın uygulamak istedikleri oyun formatına uygun olmadığını kaydetti. Bulut, “Erman bizim oyun anlayışımıza uymadı. Bize daha dinamik, koşan, mücadele eden bir orta saha gerekiyor. Background’u gayet iyi, ama bizim tempomuza ayak uyduramadı. Daha dinamik, koşan, mücadele gücü yüksek oyuncuya ihtiyaç var. Özellikle orta saha oyuncusu öyle olmalı. O bölgeye mutlaka oyuncu alacağız. Savunma yönü iyi olan bir orta saha düşüyoruz. İnşallah o eksikleri tamamlarsak iyi takım olacağız”  dedi.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50