ERSİN TAŞKIN BELEDİYESPOR´DA

ERSİN TAŞKIN BELEDİYESPOR´DA

İnegöl Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Trakya Üniversitesi´nden Pivot mevki oyuncusu Ersin Taşkın´ı transfer etti.

 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit, Ali Ezim ile Başantrenör İsmail Doğrutekin katıldı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Basketbol Şube Sorumlusu Ali Ezim, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ?Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bugün dördüncü transferimizi gerçekleştiriyoruz. Trakya Üniversitesi´nden pivot mevki oyuncusu Ersin Taşkın ile anlaşma sağladık. Ersin kardeşimizin takımımıza katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Teknik heyetimizin belirlediği isimler ile görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki günler içerisinde anlaşma yaptığımız oyuncuları kamuoyu ile paylaşacağız. İlçe halkımıza seyir zevki yüksek maçlar seyrettirmek istiyoruz. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz diğer üst lige çıkmak. Bunu da başaracağımıza inancımız sonsuz.?

Ersin Taşkın ise İnegöl Belediyespor´un kurulan ilk kadrosunda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ?Sezon sonu üst lige çıkarsak ismimiz ve başarımız İnegöl tarihine yazılacak. İnşallah bunu başaracağız. Teknik heyetimiz ve yöneticilerimiz bana güvendi. Bu güveni boşa çıkartmayacağım. İlçe halkına seyir zevki yüksek maçlar seyrettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın? dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07