ERTELENEN İHALE SALI GÜNÜ

ERTELENEN İHALE SALI GÜNÜ

Daha önce yapılmak istenen ancak ihale şartnamesindeki hata nedeniyle iptal edilen Hayvan Pazarı satış yeri ihalesi, Salı günü yeniden gerçekleştirilecek.

 

İhale şartnamesindeki hata nedeniyle ertelenen hayvan pazarı satış yeri ihalesinin yeni tarihi belli oldu. Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, hayvan satış yeri ihalesinin önümüzdeki Salı günü yapılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, ?Kurban Bayramı artık iyice yaklaştı. Bizde İnegöl Belediyesi olarak ilçe halkımızın kurbanlık ihtiyaçlarının en güzel şekilde karşılanması için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kurban Bayramı öncesi ilçemizde kurulacak olan Hayvan Pazarı ile ilgili Temmuz ayının son haftasında yer satışları konusunda ihale yapılacağını duyurmuştuk. Ancak ihale şartnamesinde yapılan bir hata sonucu söz konusu ihale o tarihte yapılamamıştı. Yapılan düzenlemeler sonucu oluşturulan yeni şartname esasları doğrultusunda önümüzdeki hafta Salı günü yeni bir ihale gerçekleştireceğiz. İnegöl Belediyesi olarak kurbanlıkların satışa çıkarıldığı hayvan pazarında açık arttırma usulü ile yer kiralaması için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu´nun 45. Maddesine göre ?Açık Teklif Usulü? ile 18.08.2015 Salı günü saat: 10.00´da İnegöl Belediyesi Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılacaktır. İhaleye ilişkin kiralama süresi 27.09.2015 tarihinde sona erecektir.   İlçemizde kurulan Hayvan Pazarımız gerek fiziki şartlarının güzel olması, gerekse de kurbanlıkların alış verişi bakımından oldukça cazip ve ilgi gören bir yer olması sebebiyle birçok hayvan satıcısının ilgisini çeken bir hayvan pazarı konumundadır. Mevcut hayvan pazarının toplam alanı 27.000 m2´dir. Hayvan pazarının çevredeki birçok il ve ilçeden hatta doğu ve güneydoğu illerinden de birçok kurbanlık hayvan satıcısı tarafından ilgiyle takip etmekte ve her yıl yer talebi sayısında artış gözlenmektedir. Kurbanlık hayvan satış yeri olarak tam bir cazibe merkezi olan İnegöl Hayvan Pazarımız toplamda 3.000 civarında kurbanlık barındırabilmektedir? dedi.

İhalenin teknik boyutlarıyla ilgili de bilgi veren Yel, ?Yapacağımız ihalenin teknik boyutundan bahsetmek gerekirse; Açık arttırma usulü ile yapılacak ihaleye katılan kişiler ilgili şartnameyi İnegöl Belediyesi Tahsilât Şefliğinden temin edebileceklerdir. İhale açık arttırma usulü şeklinde yapılacaktır. İnegöl´den ya da dışarıdan şeklinde öncelik gözetmeksizin şartları herkes için eşit bir ihale gerçekleştirilecektir. İhale şartnamesi ile ilgili bilgiler vermek gerekirse; Kotralar belirlenen fiyat üzerinden açık artırma usulü ile ihale yapılacaktır. Tebligat için adres beyanı ve iletişim numarası vermek. Geçici Teminat Bedeli yatırmış olmak. İhale dökümanı İnegöl Belediye Başkanlığı Tahsilat Servisinden ücretsiz alınabilir. İhaleye katılmak isteyenler; 18.08.2015 Tarihi, Saat 09.00´a kadar, İhaleyle ilgili istenen belgeleri eksiksiz olarak Tahsilat Servisi´ne teslim etmek zorundadır. İhaleye ancak şartname alan, geçici teminatını veren ve istenilen diğer belgeleri ibraz edenlerden 1 kişi istekli olarak girebilir. Söz konusu maddelerden oluşan şartname hükümlerini ihaleye girecek istekliler peşinen kabul edilmiş sayılacaktır. Kotraların büyüklükleri ise; Büyükbaş Kapalı Kotra 27 m2, Büyükbaş Açık Kotra 18 m2, Büyükbaş Açık Kotra 28 m2, Büyükbaş Yeni Açık Kotra 60 m2, Büyükbaş Kapalı Kotra 10 m2 , Küçükbaş Kapalı Kotra 25 m2 olmak üzere 6 farklı ölçüdedir. İhalemizin tüm katılımcılara hayırlı olmasını temenni ederim? açıklamalarında bulundu.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07