Ertuğrulgazi Yönetimi Güçlendi

Ertuğrulgazi Yönetimi Güçlendi

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği, Ekim 2018´de yapılacak olan Olağan Kongre öncesi yönetimde güçlendirmeye giderek yeni bir görev dağılımı gerçekleştirdi.

Önceki akşam sat 21.00´da dernek binasında düzenlenen törende yeni yönetim kamuoyuna tanıtılarak görev dağılımı aktarıldı.

DERNEĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim, ?26 Ekim 2016 tarihinde yapılan kongre neticesinde kurmuş olduğumuz yönetimi güçlendirme kararı aldık. İnegöl Ertuğrulgazi Derneği olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek adına yeni isimlerle yola devam edeceğiz. Bu bir yönetim değişikliği değil, derneğimizi güçlendirme organizasyonudur. Bu organizasyonda yer alarak bizleri onurlandıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekim 2018 tarihine kadar birbirinden değerli isimlerle yolumuza devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunarız.?

GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

?Aldığımız karar ile yeni yönetim listemiz şu şekilde oluşuyor. Başkan Mehmet Erim, başkan vekili Uğur Bayram, başkan yardımcısı Cihan Demirtaş, temsilcilik sorumlusu Suat Muyan ve Faruk Topbaş, gençlik komisyonu Ahmet Bayram, kadınlar komisyonu Neşe Tural, kültürel etkinlik sorumlusu Ertuğrul Akkul, Erhan Ulu ve Fikri Erim, folklor saz ekip sorumlusu Demirel Yaşar, Muharrem Çatçat ve Gülşen Torun, basın sözcüsü Selahattin Dumanlar, muhasip üye Özkan Yavuz, sekreter Rukiye Barış? ifadelerini kullandı.

YÖNETİM

Erim ayrıca; yönetim kurulunda Işık Demir, Fatih Demircan, Mehmet Koçak, Mehmet Dere, Mehmet Akbulut, Eşref Şen, Ertuğrul Akgül, Bilal Bayram, Gökhan Kurşunlu ve İsmail Çimen, denetim kurulunda ise Uğur Acar, Mesut Erim, Adem Vezir, İdris Aybey, Samet Yılmaz ve İbrahim Aybey isimlerinin yer aldığını belirtti.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07