Ertuğrulgazi Derneği İnegöl’e Tarihi Yaşatıyor

Ertuğrulgazi Derneği İnegöl’e Tarihi Yaşatıyor

Ertuğrulgazi Derneği’nin yeni yönetimini ağırlayan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Ertuğrulgazi Derneği’nin İnegöl halkını geçmişten koparmadan tarihi yaşattığını söyledi.

Mayıs ayında olağan genel kurulunu gerçekleştiren Ertuğrulgazi Derneği, protokol ziyaretlerini siyasi partilerle sürdürüyor. Dernek Başkanı Bayram İnaltekin, önceki akşam yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatını parti binasında ziyaret etti.

GÜZEL ÇALIŞMALAR SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Saat 20.30’da yapılan ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ertuğrulgazi heyeti, parti toplantı salonunda ağırlandı. Ziyarette bir konuşma yapan Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Bayram İnaltekin, olağan üstü kongre sonrası program yoğunluğu nedeni ile protokol ziyaretlerinin geciktiğini ifade ederek; “25 Mayıs’ta yaptığımız olağanüstü kongrede seçilen yeni yönetimimiz, kongreden hemen 1 hafta sonra yapılan dernek lokalimizin açılışı, sonrasında yapılan şölenimiz ve son olarak Belediyenin düzenlediği Uluslar Arası festival nedeni ile protokol ziyaretlerine gecikmeli başladı. Bu anlamda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Ayrıca İnegöl halkımızın Ramazan ayının da hayırlı olmasını diliyoruz. Bundan sonra da Ertuğrulgazi Derneği olarak güzel çalışmalar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“ERTUĞRULGAZİ DERNEĞİ TARİHİMİZİ YAŞATIYOR”

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, Ertuğrulgazi Derneği’nin İnegöl’deki birçok dernek gibi üzerine düşen vazifeyi yerine getiren, bir dernek olduğunu belirterek, “Bugüne kadar da hem yapmış olduğu şenliklerde, hem de Belediyemizin yaptığı festivalde tüm ilçe halkımıza devamlı yaşatarak tarihimizden de bizleri koparmadan etkinliklerini devam ettiriyor. İnegöl’de bir kültürel ve tarih merkezi. Bu merkezin ortasında da Ertuğrulgazi Derneğimiz öz ve öz bu coğrafyanın tarihini bizlere aktarıyor. Bu ve benzeri derneklerimiz sayesinde geçmişten kopmadan, ama gözümüz de hep ileride bir nesil yetiştirerek inşallah çok daha güzel günlere birlikte gideceğiz. STK’lara da burada çok büyük görevler düşüyor. Konu İnegöl olduğunda tüm siyasi partilerimiz, STK’larımız elini taşın altına siyasi farklılık gözetmeden koyacaktır. Biz de bu anlamda her zaman sizlerin yanınızda olacağımızı belirtmek istiyoruz. İnşallah yeni yerinizde de sizleri ziyaret ederek hasbihal etme imkânına kavuşuruz” diye konuştu.

AK Parti’de yaklaşık 1 saat süren ziyaretin sonunda İlçe Başkanı Temlli’ye çeşitli hediyeler takdim edildi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00