ERTUĞRULGAZİLİ GENÇLERDEN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DESTEK

ERTUĞRULGAZİLİ GENÇLERDEN  UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DESTEK

Ertuğrulgazi Derneği Gençlik Kolları, Akbaşlar, Yeni Yörük, Çeltikçi ve Hocaköy Mahallesi gençleri ile birlikte Çayyaka Köyü Çevre Eğitim ve Kültür Derneği'nde bir araya gelerek, uyuşturucu ile mücadele konusunda birlik mesajı verdiler.

 

Ertuğrulgazi Derneği Gençlik Kolları, geçtiğimiz akşam Akbaşlar, Yeni Yörük, Çeltikçi ve Hocaköy Mahallesi gençleri ile birlikte Çayyaka Köyü Çevre Eğitim ve Kültür Derneği’nde bir araya geldiler. Gerçekleştirilen buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gençlerin gündeminde; İnegöl’de hızla ilerleyen uyuşturucu kullanımı ile ilgili mücadele konusu yer alırken bu konuda birlikte hareket ederek mücadele etmek için çeşitli etkinlikler oluşturma gereği üzerinde duruldu.

KÖYLER ARASI DİYALOG ARTIRILMALI

Buluşmada konuşma yapan Ertuğrulgazi Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz, derneğin kültürel etkinliklerden, halk oyunu ekibinden, örf, adet ve geleneklerden bahsetti ve köyler arası diyalogların arttırılması ve köy ziyaretlerinin hep birlikte yapılması gerektiğini belirtti.

‘BİRLEŞME’ SÖZÜ

Çayyaka Köyü Çevre Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hakan Gencer ise, “Katılımlarından dolayı başta Ertuğrulgazi Derneği olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Birleşmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

TEK AMACIMIZ MİLLİ ŞUURU AŞILAMAK

Son olarak konuşan Ertuğrulgazi Derneği Gençlik Kolları Başkanı Adem Vezir ise, “Derneğimiz ve Gençlik Kolları olarak, hiçbir siyasi amacımız olmadı. Tek amacımız var; Türk gençliğinin milli şuura sahip olabilmesi için çalışmak” diyerek birlik beraberliğin temsili olarak keyfiyenin anlamını ve önemi anlattı. Buluşmada Akbaşlar, Yörükköy, Çeltikçi, Hocaköy Mahallesi gençleri de konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32