Erzurumlu Yazar Hemşerileriyle Buluştu

Erzurumlu Yazar Hemşerileriyle Buluştu

Erzurumlu şair ve yazar Semih Özkan, ‘Hemşehriname’ isimli kitabının tanıtımı için Cumartesi akşamı İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geldi. Burada üyelerle görüşen ve kitabının tanıtımını yapan yazar, mini bir imza töre

Semih Özkan’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, bir de Erzurumlu halk sanatçısı Gıyasettin Tok’un müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Katılımın az olduğu etkinliğe ilişkin bir açıklama yapan Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Döngel; “Değerli Semih hocamız bu akşam derneğimize gelerek kitap tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımın yanında mini bir imza töreni de düzenledik. Semih hocamızın yanında bir de değerli halk sanatçımız Gıyasettin Tok var. Üyelerimiz için farklı etkinlikler düzenliyoruz, bu etkinliklerimiz inşallah devam edecek” dedi.

HEMŞERİLERİMİZ DERNEĞİ UNUTTU

Üyelerin etkinliklere katılmayışından da yakınan Başkan Döngel, şöyle konuştu: “Hemşerilerimizin derneğimize nedense ilgisi azaldı. Üyelerimiz ve hemşerilerimizin derneğe karşı bir soğukluğu olduğunu seziyoruz. Etkinliklerimize katılım olmuyor, bir kopukluk söz konusu. Tüm üyelerimize ve hemşerilerimize bilgilendirme mesajı attığımız halde, katılım gördüğünüz gibi az. Belki yoğunluktan, belki de yönetim olarak bizi kabullenemiyorlar mı anlamadım. Bundan sonraki faaliyetlerimiz arasında Çanakkale gecemiz var. Ayrıca Bahar Futbol Turnuvası organize ettik. Önümüzdeki ay turnuvamız 30 takımın katılımı ile başlayacak. Hemşerilerimiz gelmese de, biz faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Ancak yönetim olarak üye ve hemşerilerimizi derneğimize davet ediyoruz, katılımlarını bekliyoruz.”



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00