Erzurumlulardan AK Parti´ye Ziyaret

Erzurumlulardan AK Parti´ye Ziyaret

İnegöl Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Lütfü Orhan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İnegöl Erzurumlular Derneği Başkan vekili Lütfü Orhan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 10 Aralık 2017 tarihinde yapılan kongre ile seçilen AK İnegöl İlçe teşkilatını ziyaret etti.

DEVLET VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Ziyarette konuşan İnegöl Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Lütfü Orhan, İnegöl´de yaşayan Erzurumluların devlet ve milletinin yanında olduğunu belirterek, ?Sadece İnegöl´de değil, Erzurumlular Türkiye´nin her yerinde devletinin ve milletinin yanında yer almıştır. Bu geçmişte böyleydi, bugün böyle ve gelecekte de böyle olacaktır. Bizim dernek olarak temel hedefimiz İnegöl´de yaşayan hemşerilerimiz ile birlikte, kültürümüzü, örf ve adetlerimizi diri tutmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Tüm gayemiz ve çalışmalarımız bu yöndedir. Yeni seçilen AK Parti İnegöl ilçe başkanı Mustafa Ersan´a başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun? dedi.

2019 DÖNÜM NOKTASI OLACAK

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, ?Zor bir süreçten geçtik ve daha zor süreçlerden geçmemizi isteyenler var. Allah´ın izniyle 2019 Türkiye için dönüm noktası olacak. Bu nispette çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatları var. Halkla iç içe olmamız ve vatandaşlarımız ile birlikte hareket etmemiz gerektiği söylendi. Bu talimatlar çerçevesinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Sizlerin de işleri zor, dernekçilik, vakıfçılık meşakkatli ve zor işler. Aynı zamanda gönül işidir. Sizleri kutluyorum, ziyaretleriniz için çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24