Erzurumlulardan Futbol Turnuvası

Erzurumlulardan Futbol Turnuvası

İnegöl Erzurumlular Derneği, bu yıl ilk kez gerçekleştirecekleri ‘Erzurumlular Derneği Bahar Futbol Turnuvası’nın kura çekimini gerçekleştirdi.

17 takımın mücadele edeceği Erzurumlular Derneği Bahar Turnuvası kuraları dün Kocatepe spor tesislerinde çekildi. Salı günü başlayacak olan turnuvanın Temmuz ayının ilk haftası sona ereceği bildirilirken, kura çekimleri sırasında takım temsilcilerine köfte ikramında da bulunuldu.

Kura çekimi sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hüseyin Döngel, Erzurumlular Derneği olarak bahar turnuvasının ilkini gerçekleştireceklerini ve bunu geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek; “Turnuvamızda buradaki kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Turnuvamızda sadece dernek üyelerimiz değil, İnegöl’de birçok dernek ve kurumdan katılım yapıldı. İlk olması sebebiyle de heyecanımız büyük. Bizim temennimiz dostça, arkadaşça, centilmen bir şekilde turnuvamızın sona ermesidir. Dernek olarak bundan sonraki süreçte İnegöl’e ve İnegöl sporuna hizmet etmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” dedi.

ERZURUMLULAR SPOR KULÜBÜ KURULACAK

Başkan Döngel, turnuvanın tek devreli lig usulü oynanacağını da belirterek, ilerleyen dönemlerde dernekleri bünyesinde bir spor kulübü kurmayı hedeflediklerini de açıkladı.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26